LooNafleX Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 483 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #41 samotraki dedi: OrangeFox kullanıyorum bu cihazda TWRP sıkıntılı dediler ayrıca format data ve wipe yaparken failed oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke TWRP kullansaydınız hiç de sorunu yoktu. Ne hatası alıyorsunuz tam olarak?
samotraki dedi: OrangeFox kullanıyorum bu cihazda TWRP sıkıntılı dediler ayrıca format data ve wipe yaparken failed oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke TWRP kullansaydınız hiç de sorunu yoktu. Ne hatası alıyorsunuz tam olarak?
Samedd5858 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #42 @LooNafleX hocam yeni konu açıp başlayalım isterseniz şuan müsaitim
LooNafleX Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 483 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #43 Samedd5858 dedi: @LooNafleX hocam yeni konu açıp başlayalım isterseniz şuan müsaitim Genişletmek için tıkla... Tamam hocam olur etiketleyin benide konuya
Samedd5858 dedi: @LooNafleX hocam yeni konu açıp başlayalım isterseniz şuan müsaitim Genişletmek için tıkla... Tamam hocam olur etiketleyin benide konuya
Samedd5858 Picopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #44 hocam konu açılmıyor da
S samotraki Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #45 LooNafleX dedi: Hocam keşke TWRP kullansaydınız hiç de sorunu yoktu. Ne hatası alıyorsunuz tam olarak? Genişletmek için tıkla... OrangeFox silip TWRP yükleyebilir miyim?
LooNafleX dedi: Hocam keşke TWRP kullansaydınız hiç de sorunu yoktu. Ne hatası alıyorsunuz tam olarak? Genişletmek için tıkla... OrangeFox silip TWRP yükleyebilir miyim?
LooNafleX Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 483 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #46 samotraki dedi: OrangeFox silip TWRP yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... tabii OrangeFox içinde TWRP'yi flaslayabilirsiniz.
samotraki dedi: OrangeFox silip TWRP yükleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... tabii OrangeFox içinde TWRP'yi flaslayabilirsiniz.
S samotraki Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #47 LooNafleX dedi: Tabii OrangeFox içinde TWRP'yi flaslayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Son kez denedim oldu sanırım ama bu sefer PC'de internal Storage gözükmüyor sadece MicroSD var.
LooNafleX dedi: Tabii OrangeFox içinde TWRP'yi flaslayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Son kez denedim oldu sanırım ama bu sefer PC'de internal Storage gözükmüyor sadece MicroSD var.
LooNafleX Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 483 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #48 samotraki dedi: Son kez denedim oldu sanırım ama bu sefer PC'de internal Storage gözükmüyor sadece MicroSD var. Genişletmek için tıkla... tamam hocam format ve wipe data yapın sonra sideload ile romu yükleyin sonra tekrar wipe data ve format data yapıp reboot edin
samotraki dedi: Son kez denedim oldu sanırım ama bu sefer PC'de internal Storage gözükmüyor sadece MicroSD var. Genişletmek için tıkla... tamam hocam format ve wipe data yapın sonra sideload ile romu yükleyin sonra tekrar wipe data ve format data yapıp reboot edin
S samotraki Picopat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #49 LooNafleX dedi: Tamam hocam format ve wipe data yapın sonra sideload ile ROM'u yükleyin sonra tekrar wipe data ve format data yapıp reboot edin Genişletmek için tıkla... Oldu mu ?
LooNafleX dedi: Tamam hocam format ve wipe data yapın sonra sideload ile ROM'u yükleyin sonra tekrar wipe data ve format data yapıp reboot edin Genişletmek için tıkla... Oldu mu ?
LooNafleX Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 483 Makaleler 3 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #50 samotraki dedi: Oldu mu ?Eki Görüntüle 2374925 Genişletmek için tıkla... xd fastboot'a girebiliyorsa stock flashlayın hocam
samotraki dedi: Oldu mu ?Eki Görüntüle 2374925 Genişletmek için tıkla... xd fastboot'a girebiliyorsa stock flashlayın hocam