Redmi Note 8 için ROM önerisi

Cnzxr

Decapat
Redmi Note 8 ginkgo telefonuma ROM yükleyeceğim. Oyunlarda kasma sorunu olduğu için en düzgün çalışabilecek FPS sorunu yaratmayacak ROM öneriniz nedir? Bilgim yokta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi Note 8 ginkgo telefonuma ROM yükleyeceğim. Oyunlarda kasma sorunu olduğu için en düzgün çalışabilecek FPS sorunu yaratmayacak ROM öneriniz nedir? Bilgim yokta.
En performanslısı, Android'in en saf hali, güvenilir bir yazılım.

İstemiyorsan, EEA ROM yükleyebilirsin.

En performanslısı, Android'in en saf hali, güvenilir bir yazılım.

İstemiyorsan, eea ROM yükleyebilirsin.

ArrowOS çoğunlukla önerilmiş onu kurmayı düşünüyorum orangefoxtan bir problem yoktur herhalde ve bilgisayar açılmıyor diğer telefondan ZIP'i OTG ile atmayı düşünüyorum. Veya OTG'den USB'ye atıp o sekil yapabilir miyim?

ArrowOS çoğunlukla önerilmiş onu kurmayı düşünüyorum orangefoxtan bir problem yoktur herhalde ve bilgisayar açılmıyor diğer telefondan ZIP'i OTG ile atmayı düşünüyorum. Veya OTG'den USB'ye atıp o sekil yapabilir miyim?
Mi Flash Unlock ile bootloader kilidi açacaksın, sonra Fastboot üzerinden ROM flashlayacaksın. Özetle bilgisayarsız olmuyor.

O yazılımların hiçbirini ben önermiyorum şahsen.

Mi Flash unlock ile Bootloader kilidi açacaksın, sonra Fastboot üzerinden ROM flashlayacaksın. Özetle bilgisayarsız olmuyor.

O yazılımların hiçbirini ben önermiyorum şahsen.

Bilgisayarsız yaptım hiç bilgisayar kullanmadım OTG telefon ve USB yetiyor kilidin açıktı zaten orangefoxtan USB ile ROM'u yükledim oldu bir skntım yok.

Bilgisayarsız yaptım hiç bilgisayar kullanmadım OTG telefon ve USB yetiyor kilidin açıktı zaten orangefoxtan USB ile ROM'u yükledim oldu bir skntım yok.
Ben bootloader kapalı stock rom var sanıyordum o yüzden öyle demiştim de sen bilirsin yine de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı