En performanslısı, Android'in en saf hali, güvenilir bir yazılım.Redmi Note 8 ginkgo telefonuma ROM yükleyeceğim. Oyunlarda kasma sorunu olduğu için en düzgün çalışabilecek FPS sorunu yaratmayacak ROM öneriniz nedir? Bilgim yokta.
xiaomifirmwareupdater.com
En performanslısı, Android'in en saf hali, güvenilir bir yazılım.
LineageOS Downloads
download.lineageos.org
İstemiyorsan, eea ROM yükleyebilirsin.
Xiaomi Firmware Updater
The ultimate script that provides firmware packages for Xiaomi devices.xiaomifirmwareupdater.com
Mi Flash Unlock ile bootloader kilidi açacaksın, sonra Fastboot üzerinden ROM flashlayacaksın. Özetle bilgisayarsız olmuyor.ArrowOS çoğunlukla önerilmiş onu kurmayı düşünüyorum orangefoxtan bir problem yoktur herhalde ve bilgisayar açılmıyor diğer telefondan ZIP'i OTG ile atmayı düşünüyorum. Veya OTG'den USB'ye atıp o sekil yapabilir miyim?
Mi Flash unlock ile Bootloader kilidi açacaksın, sonra Fastboot üzerinden ROM flashlayacaksın. Özetle bilgisayarsız olmuyor.
O yazılımların hiçbirini ben önermiyorum şahsen.
Pixel/ArrowOSRedmi Note 8 ginkgo telefonuma ROM yükleyeceğim. Oyunlarda kasma sorunu olduğu için en düzgün çalışabilecek FPS sorunu yaratmayacak ROM öneriniz nedir? Bilgim yokta.
Pixel/ArrowOS
Ben bootloader kapalı stock rom var sanıyordum o yüzden öyle demiştim de sen bilirsin yine de.Bilgisayarsız yaptım hiç bilgisayar kullanmadım OTG telefon ve USB yetiyor kilidin açıktı zaten orangefoxtan USB ile ROM'u yükledim oldu bir skntım yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.