Redmi Note 8 kamera sorunu

Yer
Ankara
Redmi Note 8 kamerası düşük ışıkta kamerası( ağır çekimde %100 kısa çekimde %50 normal video ve Instagram videosunda %5'lık) dalgalanma yapıyor, gündüz o sorun olmuyor. Nedenini bilen var mı acaba? Garantisi olmadığı için buradan sormak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Peki telefonun garantisi nasıl yok?
Telefon çıkalı 2 ay oldu çıktığı gün almış olsanız bile 2 yıl garantisi oluyor.
Bence garantiye gönderin ilk defa bu tarz bir sorun görüyorum.
Yurtdışı gelme cihaz olduğu için yok forumlardan çözüm bulma dışında başka bi şansım yok maalesef :) Araştırdığım kadarıyla herkeste bu sorun varmış

instagram sorununu bende ilk defa duydum ne ön ne arka kamera görüntülü sohbette çalışmıyor :D Daha neler göreceğiz bakalım :)

Kamerayı pro moduna alıp ayarları ile oynayınız. Sorun düzelecektir. Ben de 7 dakika önce aynı sorundan muzdariptim.
aynı sorun bende de var kamerada anlık görüntü yakalayamıyorum hep görüntü bozuk çıkıyor siz hangi ayarlardan bahsediyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim. bu görüntü daha iyi hali diğerleri daha
IMG_20200213_144518.jpg
berbat

aynı sorun bende de var kamerada anlık görüntü yakalayamıyorum hep görüntü bozuk çıkıyor siz hangi ayarlardan bahsediyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim. bu görüntü daha iyi hali diğerleri daha Eki Görüntüle 501791 berbat
Otomatik odak 0, görüntüyü düzeltene kadar bir yerlerimiz eriyor. @ANTERAS pro kısmındaki ayarları atar mısın?

Florasan lamba kullanıyorsan olur bu. Sebebi kamera kötü güncelleme gelsin vs değil. Lamba yanmak için elektrik kullanır. Elektriğin doğal frekansı sanıyede 50Hz dir. Yani lambalar aslında saniyede elli kez yanar ve soner. Siz ağır çekimde örneğin 240fps bir saniyede 50 kereden daha fazla resim çektiği için bu açılıp kapanmalar daha belirgin olur. Sebebi budur. Kameranın bozuk olması değildir. Bunu şöyle test edebilirsiniz. Güneşe çıkarsanız ağır çekimdeki o titremeler kaybolur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı