Redmi Note 8 kamera sorunu

Redmi Note 8 kamerası düşük ışıkta kamerası( ağır çekimde %100 kısa çekimde %50 normal video ve Instagram videosunda %5'lık) dalgalanma yapıyor, gündüz o sorun olmuyor. Nedenini bilen var mı acaba? Garantisi olmadığı için buradan sormak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Florasan lamba kullanıyorsan olur bu. Sebebi kamera kötü güncelleme gelsin vs değil. Lamba yanmak için elektrik kullanır. Elektriğin doğal frekansı sanıyede 50Hz dir. Yani lambalar aslında saniyede elli kez yanar ve soner. Siz ağır çekimde örneğin 240fps bir saniyede 50 kereden daha fazla resim çektiği için bu açılıp kapanmalar daha belirgin olur. Sebebi budur. Kameranın bozuk olması değildir. Bunu şöyle test edebilirsiniz. Güneşe çıkarsanız ağır çekimdeki o titremeler kaybolur.
çoğu yerde kapalı ortalarda led ampuller kullanıyor kapalı mekanda foto çekemiyorum resmen kaç tane ayar denedim.

Florasan lambadan kaynaklanıyor. Bende okul içerisinde telefonumda bir şey çekmeye çalıştığımda kamera titremeye başlıyor. Evde veya dışarıda ise en ufak sorun yok. Kamera ayarlarından Hz ayarlayıp deneyin.
peki ne yapmalıyız? çözüm önerisi nedir?
Florasan lambadan kaynaklanıyor. Bende okul içerisinde telefonumda bir şey çekmeye çalıştığımda kamera titremeye başlıyor. Evde veya dışarıda ise en ufak sorun yok. Kamera ayarlarından Hz ayarlayıp deneyin.
yoksa telefonu geri göndercem amazon.com.tr den almıştım .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı