Redmi Note 8 Mi hesap kırma

2-3 hafta önce Redmi Note 8 telefon aldım, telefonda mi hesap varmış ben hattı takınca kilitlendi, satıcı adamda telefon numarasını falan kapattı bende yaptırmak için telefoncuya verdim, bugün konuştum mi serverdan mesaj bekliyorum dedi bu ne anlama geliyor pek anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

iPhone'daki iCloud gibi düşünebilirsiniz. Telefonun çalınma ihtimaline karşı verilerinizi korur. Telefoncu halledemezse muhtemelen telefonu sıfırlayıp size teslim edecektir.
En işinize yarayan cevabı "en iyi cevap" seçmeyi unutmayın.

Bende biliyorum mi hesabının ne olduğunu fakat soru serverdan mesaj bekliyoruz dedi onu anlamadım onay falan mı bekliyor veya açılması için herhangi bir şey mi bekliyor onu sormuştum.
iPhone'daki iCloud gibi düşünebilirsiniz. Telefonun çalınma ihtimaline karşı verilerinizi korur. Telefoncu halledemezse muhtemelen telefonu sıfırlayıp size teslim edecektir.
En işinize yarayan cevabı "en iyi cevap" seçmeyi unutmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı