Redmi Note 8 PC ile MIUI sürümü düşürme

tarikk78

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selam hepinize, Redmi Note 8 telefonumun kasma donmaları çoğaldığı için sürümünü düşürmek istiyorum. Sizce en stabil, arayüzde takılmalar olmayacak şekilde hangi sürümde çalışır? Ayrıca nasıl sürüm düşüreceğim hakkında hiçbir fikrim yok, yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle selam hepinize, Redmi Note 8 telefonumun kasma donmaları çoğaldığı için sürümünü düşürmek istiyorum. Sizce en stabil, arayüzde takılmalar olmayacak şekilde hangi sürümde çalışır? Ayrıca nasıl sürüm düşüreceğim hakkında hiçbir fikrim yok, yardımcı olursanız sevinirim.

Bende düşürmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ama şunu diyebilirim en stabilize MIUI 11'de çalışıyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Endonezya ROM'u tavsiye ederim.

Peki sizce MIUI 10'a mı yoksa MIUI 11'e mi geçeyim? Hangisi daha stabil çalışır sizce?

Şimdi bir video izledim sürüm düşürmeyle ilgili Redmi Note 8'in bazı modellerinde çökme yaşanabiliyor kendiniz düzeltemeyebilirsiniz vs. diye bahsetti adam. Her şeyi eksiksiz doğru şekilde yaparsam böyle bir şey mümkün mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı