Redmi Note 8 Pro bootloader 168 saat bekleme süresi verdi

Erdym

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Telefon tamirden çıktı sonunda bende zaten yedekte A02 var diye yeni telefona bir şey olursa 1 tane yeterli dedim ve bir arkadaşıma bunu vereceğim ama Android 14 olmasını istiyor A34'te gördü ve sebebini anlamadım ama tutturdu bende custom ROM atcaktım ama bootloader kilidi 168 saat bekleme süresi verdi bunu bypass etme yolu var mı?

1 hafta bekleme süresi var. 6 gün bile bekleyip denersen sıfırlanıyor. Tekrar 168 saate çıkıyor.

1 hafta beklemeden kilidin nasıl açılacağını anlatan YouTube'da videolar var. Denersin. Olmadı 1 hafta beklersin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta bekleme süresi var. 6 gün bile bekleyip denersen sıfırlanıyor. Tekrar 168 saate çıkıyor.

1 hafta beklemeden kilidin nasıl açılacağını anlatan YouTube'da videolar var. Denersin. Olmadı 1 hafta beklersin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Deneyeyim bari çünkü muhtemelen telefonu şimdi direk versem kurcalar bozar arkadaş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı