Siparişini vermiş olduğum Note 8 Pro telefonumda az da olsa oyun oynamak istiyorum. 60 FPS beklentim yok belki de telefonlarda 60 FPS olayı da yoktur, bilgim yok bu konuda. Fakat akıcı oynatır mı?
Siparişini vermiş olduğum Note 8 Pro telefonumda az da olsa oyun oynamak istiyorum. 60 FPS beklentim yok belki de telefonlarda 60 FPS olayı da yoktur, bilgim yok bu konuda. Fakat akıcı oynatır mı?
Bende yeni Redmi Note 8 aldım oyun perfornansı gayet iyi PUBG Mobile ve Call of Duty gibi oyunları akıcı bir şekilde oynuyorum senin ki Pro versiyonu gerisini söylemeye gerek yok.
Note 8 Pro performansı iyi tek eksi yanı MediaTek işlemciden dolayı Snapdragon'lara göre fazla ısınıyor ve şarjı daha hızlı bitiyor. Şarj konusuna örnek olarak 4500Mah ile daha büyük bataryası olmasına rağmen 4000Mah bataryalı Mi9T'ye göre şarjı daha çabuk bitiyor bu da MediaTek'lerin eksi yanı.
Gerçekten fiyatına göre mükemmel bir telefon aklımda benim de almak var ilerleyen günlerde ve pubg de falan gayet iyi akıcılık çok hoş kasma donma yok tek sorunu ısınma onu da yukarıda bir arkadaş belirtmiş zaten