Redmi Note 8 Pro Oyun performansı nasıldır?

Martian95

Megapat
Daha fazla  
Siparişini vermiş olduğum Note 8 Pro telefonumda az da olsa oyun oynamak istiyorum. 60 FPS beklentim yok belki de telefonlarda 60 FPS olayı da yoktur, bilgim yok bu konuda. Fakat akıcı oynatır mı?

Siparişini vermiş olduğum Note 8 Pro telefonumda az da olsa oyun oynamak istiyorum. 60 FPS beklentim yok belki de telefonlarda 60 FPS olayı da yoktur, bilgim yok bu konuda. Fakat akıcı oynatır mı?

Ben kullanıyorum PUBG'de en yüksekte 60 FPS alıyor. Xiaomi gamebooster uygulaması FPS'yi gösteriyor ve iyi bir arayüz sunuyor. Sağlam telefon.

Note 8 Pro performansı iyi tek eksi yanı MediaTek işlemciden dolayı Snapdragon'lara göre fazla ısınıyor ve şarjı daha hızlı bitiyor. Şarj konusuna örnek olarak 4500Mah ile daha büyük bataryası olmasına rağmen 4000Mah bataryalı Mi9T'ye göre şarjı daha çabuk bitiyor bu da MediaTek'lerin eksi yanı.

Gerçekten fiyatına göre mükemmel bir telefon aklımda benim de almak var ilerleyen günlerde ve pubg de falan gayet iyi akıcılık çok hoş kasma donma yok tek sorunu ısınma onu da yukarıda bir arkadaş belirtmiş zaten

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı