Redmi Note 8 Pro Oyun performansı nasıldır?

Umarım Whatsapp,Twitter,Instagram vb uygulamalarda vakit geçirdiğim zaman bataryası hemen bitmez tek korkum bu. Cevap veren herkese teşekkür ederim aklımdaki bir çok soru işaretlerine cevap verdiniz.

Siparişini vermiş olduğum Note 8 Pro telefonumda az da olsa oyun oynamak istiyorum. 60 FPS beklentim yok belki de telefonlarda 60 FPS olayı da yoktur, bilgim yok bu konuda. Fakat akıcı oynatır mı?
İstediğiniz kadar oynayın sorun olmaz. Gayet iyi bir işlemciye sahip. Desteği olan oyunlarda 60FPS alırsınız. Üstü mobil cihazlarda yok zaten 😀

Siparişini vermiş olduğum Note 8 Pro telefonumda az da olsa oyun oynamak istiyorum. 60 FPS beklentim yok belki de telefonlarda 60 FPS olayı da yoktur, bilgim yok bu konuda. Fakat akıcı oynatır mı?

Telefon şu an bende var bu arada 60 FPS destekliyorda Xiaomi'nin Game booster diye bir uygulaması var onda da zaten kaç FPS aldığını görürsün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı