Custom ROM Redmi Note 8 Pro ROM önerisi

Predator1905

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, 2 gün önce telefonuma Android 14 crDroid 10.6 indirdim telefon kapalıyken bile aşırı şarj tüketiyor zaten eski OS da çok şarj tüketiyordu ama bu kadar da değildi. Yeni bir ROM önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. PixelExperience: Google pixel cihazlarının ro mudur?

2. LineageOS: Açık kaynaklı bir ROM olan LineageOS, çok sayıda cihaz için destek sağlar. Hızlı, özelleştirilebilir ve stabil bir deneyim sunar.

Not: Hocam bende Redmi not 8 kullanıyorum ama bir türlü Custom ROM atamadım TWRP yükledim dosyalar şifreli oluyor çok denedim olmadı siz nasıl yaptınız.

Selamlar, 2 gün önce telefonuma Android 14 crDroid 10.6 indirdim telefon kapalıyken bile aşırı şarj tüketiyor zaten eski OS da çok şarj tüketiyordu ama bu kadar da değildi. Yeni bir ROM önerirseniz sevinirim.

Evulation X veya PixelExperience.

Evulation X, oyun ve pil performansı için daha iyi.

Pixel ise yararlı özellikler var sınırsız fotoğraf Cloud depolama gibi.

Hocam ne indirdiniz, memnun musunuz

Evulation X veya PixelExperience.

Evulation X, oyun ve pil performansı için daha iyi.

Pixel ise yararlı özellikler var sınırsız fotoğraf Cloud depolama gibi.
Evolution X nereden indirebilirim, Orjinal sitede desteklenmiyor

Romu kurduktan sonra hiç restart atmadım trajikomik bir şekilde restart attıktan sonra sorunum çözüldü Android 14 CrDroid 10.6 dayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı