Arayüzü mü hızlı? Dedemin Nokia 3310 arayüzü daha hızlı.Ben Xiaomi telefonlarda herhangi bir sıkıntı göremedim Samsung telefonları abartılı pahalı ve Redmi telefonları daha iyi ayrıca arayüzü vesaire daha hızlı.
Arayüzü mü hızlı? Dedemin Nokia 3310 arayüzü daha hızlı.Ben Xiaomi telefonlarda herhangi bir sıkıntı göremedim Samsung telefonları abartılı pahalı ve Redmi telefonları daha iyi ayrıca arayüzü vesaire daha hızlı.
Arayüzü mü hızlı? Dedemin Nokia 3310 arayüzü daha hızlı.
Ben sana redmi kullanma demedim ki? Ben sevmiyorum dedim.O zaman gidip Nokia 3310 kullanın hocam biz Redmi telefonları ile mutluyuz.
Ben sana Redmi kullanma demedim ki? Ben sevmiyorum dedim.
Yurt dışı neden düşünmüyorsunuz Note 8 Pro A15 çok eskidi.
2'si arasından bir seçim yapılacak ise A15 tabii ki de.
A15. Note 8 Pro cayır cayır yanıyor. 1 aylık bir deneyimim olmuştu telefonla. Sıcaklıktan kullanamadım telefonu.
A15 6 GB RAM'li modeli alınız.
Beğenmiyorum çünkü. Senin yorumuna like atmak zorunda mıyım? Redmiyi kötülüyorum çünkü bana göre kötü.Umurumda olan o değil zaten hocam ne zaman bir Redmi önerisi yapsam ya dislike atıyorsunuz ya da Redmi'yi kötülüyorsunuz.
A15 6 GB RAM'li modeli alınız.
Çok fark var mıdır hocam?
Hocam neden o tür telefonlara bakıyorsunuz yurt dışı alamaz mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.