Redmi Note 8 Pro vs Samsung S20 Ultra

Geçen gün webde dolaşırken bir kanalın Redmi Note 8 Pro ve Samsung S20 Ultra'yı PUBG Mobile'de 60 FPS testi yaptığını gördüm. Redmi resmen yerin dibine soktu. Hani biri kaç dolar biri kaç dolar. Eskiden ben Samsung bağımlısıydım. Alacağım telefonu özellikle Samsung seçiyordum. Şu an 1600 TL'ye aldigimiz J8 32 GB'den yazıyorum, bir de ayni fiyata RN8'e bakin, hani Samsung cidden hayal kırıklığı, artık gözüm açıldı. Maymun gözünü açtı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi Note 8 Pro f/p bir ürün zaten ama bu karşılaştırmada Samsung'un ekran çözünürlüğü 1440x3200 iken Redmi'nin ekran çözünürlüğü 1080x2340 bunun gibi güç isteyen farklar var.

S20 serisindeki Exynos işlemci cidden bazı konularda berbat. Snapdragon işlemci olan versiyonları o kadar kötü durumda değil. Arada her şeye rağmen çok fark var.

Bunun haricinde telefondan telefona değişiyor. Firmayı o kadar gömmeye gerek yok.

Bu Samsung ne yaşıyor? Kendi belleğini üretebiliyor, kendi ekranını üretebiliyor, kendi bataryasını, kamerasını, PCB'sini, ses sistemini ( AKG firmasını satın aldı. Yani mantıken üretebiliyor. ) üretebiliyorsun. Yazıcı bile üretebiliyorsun. Hatta Tuvalet kapağı üretebiliyorsun koskocaman dağıtım ağın, fabrikaların var ama F/P telefon üretemiyorsun.

NOT: Şimdi düşündümde Samsung çok büyük bir firma. Özellikle reklam, dağıtım, servis, garanti gibi giderleri çok fazla. O yüzden böyle oluyordur. Samsung'a hak vermeye başladım biraz.

Son düzenleme:
Geçen gün webde dolaşırken bir kanalın Redmi Note 8 Pro ve Samsung S20 Ultra'yı PUBG Mobile'de 60 FPS testi yaptığını gördüm. Redmi resmen yerin dibine soktu.
S20 Ultra donanım olarak kat kat üstün bir cihaz. PUBG oyununda Samsung S20 modellerini 40 FPS'ye kilitlemiş, güç tüketimi ve ısınmadan dolayı. Yoksa Note 8 Pro, S20 serisinin yanında nal toplar. S20 Ultra modelinin SD 865 versiyonu da var ayrıca. Yazılım güncellemesi gelebilir S20 serisine.

fabrikaların var ama F/P telefon üretemiyorsun.
Çinliler kadar F/P olamaz, ne kadar indirse Çinliler daha da aşağı iner. Ülkedeki fiyat politikalarını beğenmiyorum, pahalı satıyor telefon, Huawei amiral gemisi modellerde Samsung'tan bile daha pahalı. Bu sene çıkardığı telefonlar çok pahalı değil, ancak orta üst segmentlerdeki yonga setleri rakipleri kadar iyi değil. Bu segmentteki işlemcilerini güncellenmesi gerekiyor. Sektörde Samsung kadar yönlü bir firma yok.

Exynos 990 yongasının güç tüketim sorunları var, kamera tarafında da odaklanma sorunları mevcut. Büyük ihtimal hata giderici yazılım güncellemesi gelecektir. Samsung gibi büyük bir firma için kabul edilemez hatalar bunlar. Umarım bu sorunlar giderilir, geç olsun güç olmasın.

Duyduğuma göre Exynos 1000 Snapdragon 865'in 3 kati güce sahip olacakmış.
Sızdırılan testlerde öyle bir durum söz konusu, konuşmak için daha erken. Exynos 1000 serileri AMD GPU ile gelecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı