Redmi Note 8 Pro'dan iPhone 7 Plus'a geçilir mi?

AMD_Fanboy

Hectopat
Daha fazla  
Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim. iPhone 7 Plus almayı düşünüyorum. Cihazdan çok beklentim yok, sosyal medya vs sorunsuz kullanabileyim, arada oyun oynayayım. Oyundan kastım PUBG vs. tarzı ağır oyunlar değil. Günümüzde bu cihazdan geçiş mantıklı mı?

Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim. iPhone 7 Plus almayı düşünüyorum. Cihazdan çok beklentim yok, sosyal medya vs sorunsuz kullanabileyim, arada oyun oynayayım. Oyundan kastım PUBG vs. tarzı ağır oyunlar değil. Günümüzde bu cihazdan geçiş mantıklı mı?
2 sene götürür.

Cihaz seni 2-3 sene daha götürür diye düşünüyorum. Bence geçilir fakat 4-5 sene kullanayım diye bekleme.

Yüksek ihtimalle seneye falan güncelleme desteği biter. Öyle Android gibi düşünmeyin.
"Düzeltme: Android'e kıyasla" IOS'ta güncelleme desteği bittikten çok kısa bir süre sonra birçok uygulama desteği kesiyor ve kullanamıyorsunuz. Ben de bunu yeni öğrendim ve resmen IPhone'dan soğudum. (hiç ısınmamıştım zaten çaktırma :D )

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı