Redmi Note 8 Pro'dan iPhone 7 Plus'a geçilir mi?

Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim. iPhone 7 Plus almayı düşünüyorum. Cihazdan çok beklentim yok, sosyal medya vs sorunsuz kullanabileyim, arada oyun oynayayım. Oyundan kastım PUBG vs. tarzı ağır oyunlar değil. Günümüzde bu cihazdan geçiş mantıklı mı?

Hocam merak ediyorum da, bu devirde iPhone 7 Plus neden almak istiyorsunuz? Telefonun lütfen iPhone değil nereden baksan 7 yıllık telefon olduğunu unutmayın.

Yüksek ihtimalle seneye falan güncelleme desteği biter. Öyle Android gibi düşünmeyin.
IOS'ta güncelleme desteği bittikten çok kısa bir süre sonra birçok uygulama desteği kesiyor ve kullanamıyorsunuz. Ben de bunu yeni öğrendim ve resmen IPhone'dan soğudum. (hiç ısınmamıştım zaten çaktırma :D )
Bilmiyorsun sanırım. Güncelleme desteği biteli 1 yıl oluyor.

Yüksek ihtimalle seneye falan güncelleme desteği biter. Öyle Android gibi düşünmeyin.
IOS'ta güncelleme desteği bittikten çok kısa bir süre sonra birçok uygulama desteği kesiyor ve kullanamıyorsunuz. Ben de bunu yeni öğrendim ve resmen IPhone'dan soğudum. (hiç ısınmamıştım zaten çaktırma :D )
Biteli çok oldu hocam :D

"Çok kısa bir süre sonra"

iPhone 6'nın desteği 2018'de çekildi ve 2021'in sonuna kadar tüm uygulamaların en güncel versiyonu indirilebiliyordu.

Uygulama desteği Android gibi işlemiyor. IOS güncelleme desteği gelmezse uygulamalar da desteği kesiyor. Şu anki Android 6 ile bile birçok uygulamayı kullanabiliyorsun. O yüzden değmez. Bataryası da tatmin etmez.

"Çok kısa süre" dediğin süre 3 yıl.

Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Çok fazla oyun oynayan birisi değilim. iPhone 7 Plus almayı düşünüyorum. Cihazdan çok beklentim yok, sosyal medya vs sorunsuz kullanabileyim, arada oyun oynayayım. Oyundan kastım PUBG vs. tarzı ağır oyunlar değil. Günümüzde bu cihazdan geçiş mantıklı mı?

Bu saatten sonra 7 Plus alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı