Redmi Note 8 Pro cihazın Android sürümünü bir uygulama çalışmadığı için 11 sürümüne yükseltmiştim. Birkaç ay sonra bu uygulamayla bir işim kalmayacağından eski sürüme dönmek istiyorum ama bu mümkün müdür?

Redmi Note 8 Pro cihazın Android sürümünü bir uygulama çalışmadığı için 11 sürümüne yükseltmiştim. Birkaç ay sonra bu uygulamayla bir işim kalmayacağından eski sürüme dönmek istiyorum ama bu mümkün müdür?
Merhaba. Nasıl bakabilirim buna?Merhaba, bootloader kilidiniz açıksa stock ROM kurabilirsiniz.
Tamamdır teşekkür ediyorum. Umarım becerebilirimAşağıdaki rehberden yararlanarak ROM kurabilirsiniz. ARB koruması olup olmadığını kontrol edin ayrıca, yoksa ciddi sonuçlar doğurabilir.
Rehber: Mi Flash ile Stock ROM kurma
Selam, Bugün Mi Flash ile stock ROM nasıl kurulur onu gosterecegim. Adim 1: Telefondan USB hata ayiklamayi acin. Adim 2: Mi Flash uygulamasini indirin. https://www.technopat.net/sosyal/indir/mi-flash.544/ Adim 3: Uygulamayı çalıştırın. Sizden acilista suruculeri indirmenizi isteyecek...www.technopat.net
Tamamdır teşekkür ediyorum. Umarım becerebilirim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.