Redmi Note 8 Pro'yu Fastboot'a alıp USB ile bilgisayara bağlayınca sürekli gelip gidiyor

duranforreal

Decapat
Daha fazla  
İyi günler forum. Bir arkadaşın hediyesiyle telefonu değiştirdim. Redmi Note 8 Pro verdi kendisi sağ olsun neyse Magisk root atacaktım fakat bilgisayara bağlayınca bir geliyor bir gidiyor Windows tarafında sürekli giriş çıkış sesi geliyor ve recovery modu yok telefonda recovery tuşuna basıyorum recovery yok gelmiyor Fastboot'da böyle bir hata veriyor. Şarj soketi arızalıydı 450TL karşılığında değiştirdim. Telefonu formatlamadan nasıl çözeriz?

Bi telefoncuya götürün hocam bu dediğiniz normal değil hem ayrıca recovery yok derken ne demek istediniz? usb hata ayıklama ile adb reboot recovery yazmayı denermisiniz belki recovery'e girebilir

Bi telefoncuya götürün hocam bu dediğiniz normal değil hem ayrıca recovery yok derken ne demek istediniz? usb hata ayıklama ile adb reboot recovery yazmayı denermisiniz belki recovery'e girebilir
Dediğiniz gibi yaptım ve gerçekten recovery'e girdim ses açma ve güç tuşuna basınca girmiyordu anlamadım. Neyse birde fastboot sorunumuz var onu araştıracağım.

Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı