Redmi Note 8 sarjı çok hızlı bitiyor

Sema bawer

Yoctopat
Daha fazla  
Ben Redmi Note 8 kullanıyorum. Memnunum ama şarjım çok çabuk bitiyor şarj cihazimi değiştirmiştim evde olmadığım için eve geldim kendi şarj aletimi kullanmaya başladım, ama yine de aynı hem çok geç doluyor, hem de çok çabuk bitiyor, akşama yetişmiyor. Ne yapmam lazım?

Ben Redmi Note 8 kullanıyorum. Memnunum ama şarjım çok çabuk bitiyor şarj cihazimi değiştirmiştim evde olmadığım için eve geldim kendi şarj aletimi kullanmaya başladım, ama yine de aynı hem çok geç doluyor, hem de çok çabuk bitiyor, akşama yetişmiyor. Ne yapmam lazım?
Bende de var. Eskiye göre daha hızlı bitiyor.

Cihazınız Türkiye garantili cihaz ise yedeklerini aldıktan sonra fabrika ayarlarına çevirmeyi deneyin. MIUI 12.5 güncellemesi cihazlara yeni geldi, sıfırlamakta fayda var.

IMEI atılmış cihaz ise fabrika ayarlarına çekmeyi aklınızdan bile geçirmeyin, IMEI gider.

Play Store'dan accu battery uygulamasını indirip telefonunuzu birkaç kere %0'dan %100'e şarj ederek pil sağlığınızı kontrol edin. Eğer çok düşükse bataryanızın değişme vakti gelmiş demektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı