Çözüldü Redmi Note 8 ses kaydı kalitesi yükseltme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enisemre

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar.

Telefon ile konserlerde video kaydı yaptığımda ya da evde gitar çalarken kayıt yaptığımda ses kalitesinin biraz kötü olduğunu fark ettim. Ses kaydedici ile kayıt aldığımda sorun yok fakat telefon video kaydında ses kalitesini çok düşürüyor. Farklı telefonlarda denedim ve hepsinde aynı durum var. Şu an Redmi Note 8 kullanıyorum ve normal video kaydında 96 kbit kalitede ses kaydediyor. Ses kayıt kalitesini yükseltebileceğim bir video programı önerisi olan var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ses kaydedici olarak Dolby On kullanıyorum tavsiye ederim. Onun dışında arayüzü basit olarak Audacity önerebilirim.
Hangi kamera yazılımını kullamıyorsunuz? Stok kamera yazılımı kullanıyorsanız onun yerine Google Kamera ile video kaydını deneyebilirsiniz.

Kamerada bununla alakalı bir ayar olduğunu zannetmiyorum ama arkadaşın da dediği gibi Dolby On programını tavsiye ederim, temiz ses kaydı alıyor. Ama eğer videoyu Dolby On üzerinden çekerseniz kalite bariz düşecektir.

Google kamera ile denedim pek fark olmadı fakat Dolby on ile yüksek ses kalitesi alabildim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…