Redmi Note 8 sipariş ettim Redmi Note 9 geldi

Fatura'da Note 9 yazdığına göre ürünü yalnışlıkla Note 8 girmişlerdir siteye fatura senin üstüne yani ürünün Note 9 e-faturanı da incele aynı şekilde geri göndersen bile kabul etmeyecekler büyük ihtimal. :D Ama en mantıklısı satıcıyı arayıp bilgi vermek.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5,5 KB · Görüntüleme: 166
Kardeşim bak, ben 6 yıldır telefoncuyum. Sana verebilecegim en büyük tavsiye; ithalatçı garantili telefon alma, hemen iade et, paranı al. Üstüne 100 150 lira koy Amazon garantili, Amazon sitesinden Note 9 al. Orijinal Xiaomi garantili, ithalatçı garantili telefonlarda IMEI bir süre sonra patlıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geri gönder falan diyenler kendilerine böyle bir durum yaşanmadığından dolayı kıskananlar büyük ihtimalle. Güle güle kullanın cihazı.
 
Kardeşim bak, ben 6 yıldır telefoncuyum. Sana verebilecegim en büyük tavsiye; ithalatçı garantili telefon alma, hemen iade et, paranı al. Üstüne 100 150 lira koy Amazon garantili, Amazon sitesinden Note 9 al. Orijinal Xiaomi garantili, ithalatçı garantili telefonlarda IMEI bir süre sonra patlıyor.

Kutusunu açıp cihazı kullandığım için büyük ihtimal iade almazlar, garantilik bir durum yaşayacağımı da sanmıyorum ama ithalatçı garantili almamak o kadar önemli ise telefon alacak yakınlarımı bilgilendirebilirim. İthalatçı garantili olanın farkı nedir?

Çok ilginç bir olay :D bu arada Note 9 sipariş etmediğinizden emin misiniz? Faturanızdaki ödediğiniz fiyat nedir? Bu arada hayırlı olsun. :D

Faturada sitedeki ve benim ödediğim fiyat yazıyor yani 2329 TL. Attığım linkten yapmıştım alışverişi, ben de bayağı şaşırdım farklı telefon gelmesine.
 
Hemen onu iade et. Kutusundan belli çakma olduğu. Rastgele kutuyu kaplamışlar. Hiçbir telefon kutusu böyle kaplanmaz. %100 çakma. Mağdur olmanı istemem.

Telefon oyunlarda ve normal kullanımda düzgün bir şekilde çalışıyor. Parmak izi ve kamerası aynı YouTube'daki testlerdeki gibi çalışıyor. Android 10 ve MIUI 12 güncellemelerini aldı. IMEI'si de Redmi Note 9 üzerine kayıtlı görünüyor. Yanlış biliyor olabilir misiniz?
 
Ben olsam açar bakarım yine açtıktan sonrada iade edebilirsin 14 gün hakkın var ama emin ol 9 mu göndermişler 8 mi aç iyice incele 9 ise yaz adamlara bu senin vicdanına kalmış birşey tabi
İnternetten telefon alımlarında ne olursa olsun açıldıktan sonra iade edemez. Kutudan hasarlı çıksa dahi servise yollanır ve servis onayı ile iade alınır. Bilginize.
Redmi Note 8 sipariş vermiştim ama kutusu Redmi Note 9 kutusu. Kutuyu açmadım belki iade almazlar diye. Kutuyu açıp bakmalı mıyım, daha üst model geldiği için iade mi etmeliyim karar veremedim.
Aldığım yer: Xiaomi Redmi Note 8 64 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Büyük ihtimalle ellerinde Note 8 kalmadı. Onlarda nasıl olsa fiyatlar birbirine yakın müşteri kaçmasın diye Note 9 yolladılar. Fatura Note 9 adına, fatura IMEI ile telefon IMEI uyuyor ve ödediğin tutar doğru ise başka bir açıklaması kalmıyor çünkü. Yoksa bu kadar hatayı üst üste yapmak başarı ister.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı