Çözüldü Redmi Note 8 TWRP menüsünde kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusuf1919

Yoctopat
Daha fazla  
Telefonum Redmi Note 8 gingko modeli. Arrow OS 13.1 sürümünü kurmak için dosyayı indirdim ve telefona kopyaladım. Sonra TWRP menüsüne girdim ve wipe kısmından var olan sistemi sildim. Install kısmından arrow OS u yükleyecektim fakat dosyalar garip isimlerde (56wgwudgwhws gibi). Sanırım şifrelenmiş. TWRP'nin ana ekranında kaldım yardım edin...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Telefonum Redmi Note 8 gingko modeli. Arrow OS 13.1 sürümünü kurmak için dosyayı indirdim ve telefona kopyaladım. Sonra TWRP menüsüne girdim ve wipe kısmından var olan sistemi sildim. Install kısmından arrow OS u yükleyecektim fakat dosyalar garip isimlerde (56wgwudgwhws gibi). Sanırım şifrelenmiş. TWRP'nin ana ekranında kaldım yardım edin...
Telefonun stock ROM'unu kurun. Custom ROM için OrangeFox kullanabilirsiniz TWRP yerine.
Telefonun stock ROM'unu kurun. Custom ROM için OrangeFox kullanabilirsiniz TWRP yerine.

Çözüm

Fastboot ile stock ROM atın.

Hocam Mi Flash Tool uygulamasından flashlamaya başladım fakat TWRP de isimler neden öyle anlamış değilim OrangeFox a gelirsek de Redmi Note 8 için siteye ulaşamadım error verdi tekrardan teşekkür ederim...

Hocam Mi Flash Tool uygulamasından flashlamaya başladım fakat TWRP de isimler neden öyle anlamış değil OrangeFox a gelirsek de Redmi Note 8 için siteye ulaşamadım error verdi tekrardan teşekkür ederim...
Dosyalar şifreli çünkü. TWRP desteklemiyor.

OrangeFox şifreyi çözüyordu hatırlarsam.

OrangeFox ile olabilir ama Mi Flash Tool sitesinde recovery bölümünden OrangeFox seçiyorum fakat Redmi Note 8'e uygun olanı indiremiyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-14 223414.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-14 223414.png
    124,7 KB · Görüntüleme: 11

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı