Redmi Note 8 vs Mi A3

Hangisini alırdınız ?

  • Redmi Note 8

    Oy: 20 83,3%
  • Xiaomi A3

    Oy: 4 16,7%

  • Oy verenlerin toplamı
    24

ContraVolta07

Hectopat
Katılım
20 Kasım 2016
Mesajlar
235
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 3 yıl kullandığım Lg G4 telefonu Bootloap sorunu nedeniyle arızalandı. Bunun üzerine yeni telefon arayışlarına girdim. Başlıkta gördüğünüz iki telefon arasında kaldım. Pek çok kişi Redmi Note 8 al diyor ama kamerada olan çıkıntı yüzünden kameranın darbelere dayanıksız olacağını, 4 kameranın bir telefon için fazla olduğunu, telefonun boyutunu biraz fazla büyük olduğunu, parmak izi okuyucuyusunu telefonun içine koymayıp arkaya koyduklarından dolayı tasarımın kötü olduğunu ve biraz telefonun kaba olduğunu düşünüyorum. Xiaomi A3'ün ise Redmi Note 8'e göre daha güzel görünen göze hoş gelen bir tasarımı var ama 720p ekranı olması ve Android One ile gelmesi beni kuşkuda bırakıyor. Sizce hangisini almalıyım?
 
Arkada olan parmak izi okuyucusu her türlü ekran altında olanlardan daha üstündür.
Ayrıca note 8 büyük ise mi a3 sizin için daha ideal olur.

Paralel ithalat Realme 3 Pro garantörü KVK. Kamera fazlası istenmediği sürece Redmi Note 8 den daha üstün bir telefon. Yazılım desteği de cabası.

Parmak izi konusunu iki türü de kullanan insanlar yorumlar ise sevinirim.
 
Şu an Huawei P Smart 2019 kullanıyorum ve 6.21 inch sahip benim için sıkıntı değil aynı şekilde kamera çıkıntısı.

Ben Xiaomi telefonların IPS panellerini ve ekran kasa oranını pek sevmiyorum bunlar eksi ama panel daha önemli olduğu için Mi A3 tercih ederdim.
Telefonunuzdan memnun musunuz?
 
İki cihazın donanımları aynı. Çözünürlük farkı dolayısıyla A3 biraz daha performanslı bir model. Batarya olarakta çözünürlük ve Amoled ekrandan dolayı A3 daha iyi. Ön kamera olarakta A3 daha iyi. Arka kamera performansları da birbirine çok yakın iki cihazın.

Note 8 modelinde 1080P IPS ekran var, A3 modelinde 720P+ Amoled panel var, açıkçası daha düşük çözünürlüğe rağmen A3 modelinin ekranı daha parlak bir ekrana sahip. Keskinlik olarak Note 8 daha iyi ama ben şahsen tercihimi Amoled panelden yana kullanırdım. Saf Android arayüzünü de sevmiyorum açıkçası.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı