akrgz1
Hectopat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar selamlar öncelikle, şu an halihazırda kullandığım P20 Lite model telefonumu değiştireceğim. Yaklaşık 1-2 sene kullanmayı planlıyorum. Sonrasında farklı bir cihaza geçiş yapabilirim. Bu süre boyunca eski telefonumdan daha güçlü bir cihaz kullanmak istiyorum. Genel olarak arayüz, uygulama ve oyunlarda akıcı olması önemli, tabii kamera konusunda da daha iyi olmasına hayır demem. Fiyat konusunda ise esnek davranabilirim ama ne kadar az verirsem o kadar iyi. Not: Oyun olarak Call of Duty Mobile gibi iyi grafiklere sahip oyunları oynamayı tercih ediyorum.
Cihazları bir süre mağazada inceleme fırsatım oldu. İncelemelerim ve araştırmalarım sonucu gördüklerimi artı ve eksilerini belirteceğim fakat hala hangisini seçmem gerektiğini bilmiyorum. Düşünce ve deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim. Sıralama şeklinde yazabilirseniz çok çok daha memnun olurum.
Redmi Note 8 (64 GB, Siyah - 1550 TL)
Cihazları bir süre mağazada inceleme fırsatım oldu. İncelemelerim ve araştırmalarım sonucu gördüklerimi artı ve eksilerini belirteceğim fakat hala hangisini seçmem gerektiğini bilmiyorum. Düşünce ve deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim. Sıralama şeklinde yazabilirseniz çok çok daha memnun olurum.
Redmi Note 8 (64 GB, Siyah - 1550 TL)
- + Dış tasarım olarak en çok beğendiğim model oldu.
- + Fiyat/Performans konusunda en iyi cihaz bu gibi görünüyor.
- + Bir önceki modeli olan Redmi Note 7'nin oyun performansı beni çok tatmin etti. (CoD Mobile'da yüksek ayarlarda herhangi bir kasma ya da yavaşlama olmuyordu. )
- - Mağazada denediğimde arayüzde çok akıcı hissettirmedi. (Fakat yazılım güncellemeleri yapılmamıştı, sorunun kaynağı bu olabilir. )
- - İşlemcinin performansı testlerde çok iyi değil gibi. (Yeni bir işlemci olduğu için de olabilir. )
- - Kameraları, şu an kullandığım P20 Lite'a yakın fakat renkler daha soluk gözüküyordu.
- + Genel olarak performans testlerine baktığımda sonuçları çok iyi.
- + Hem ön hem de arka kameradaki en iyi çekim yapan telefon olabilir.
- - Arka tasarımını hiç beğenmedim. Kameraların, flaşın ve parmak izi okuyucusunun olduğu bölüm midemi bulandırıyor.
- - Renklerin soluk olması durumu bu cihazda da geçerli.
- + Tasarımı güzel ve ekran altı parmak izi okuyucusu olması hoşuma gitti.
- + Mağazada inceleyemedim ama kağıt üstünde en iyi kameralara sahip cihaz sanırsam bu.
- + Bulduğum fiyatlarda en fazla depolamaya sahip.
- + Aralarında her konuda en iyi olan cihaz bu ise fiyatı önemli değil. Tercihim bu olur.
- - İşlemci ve grafik biriminin performansı hakkında pek bilgi sahibi olamadım.
- - Model ismindeki Lite yazısı beni birazcık korkutuyor. Normal Mi 9'dan ne gibi farkları var bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: