Redmi Note 8 yavaş çalışıyor

Legaladriel

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Mayıs ayında Redmi Note 8 kullanmaya başladım.
Telefonu almadan önce gayet beklentim yüksekti fakat henüz 8 ay olmadan bile.
  • Kullanmadığım halde şarjının azalması.
  • Arayüzde kasma.
  • Zaman zaman ekranı açmaya çalıştığımda açılmama.
Gibi sorunlar yaşıyorum.

Bunun için iki sorum var. Birincisi tamamen teknoloji cahili olduğum ve yönlendirecek biri olmadığı için telefonu garantiye göndersem ilgilenirler mi?
İkincisi ise arayüz sistemindeki kasma gerçekten rahatsız edici durumda bunu kendim halledebilir miyim?

Şimdiden teşekkür ederim...

Merhaba, Mayıs ayında Redmi Note 8 kullanmaya başladım.
Telefonu almadan önce gayet beklentim yüksekti fakat henüz 8 ay olmadan bile.
  • Kullanmadığım halde şarjının azalması.
  • Arayüzde kasma.
  • Zaman zaman ekranı açmaya çalıştığımda açılmama.
Gibi sorunlar yaşıyorum.

Bunun için iki sorum var. Birincisi tamamen teknoloji cahili olduğum ve yönlendirecek biri olmadığı için telefonu garantiye göndersem ilgilenirler mi?
İkincisi ise arayüz sistemindeki kasma gerçekten rahatsız edici durumda bunu kendim halledebilir miyim?

Şimdiden teşekkür ederim...

Telefonda önemli verileriniz yoksa sıfırlayın pil gibi donanımsal sorunlar hariç çözülecektir.

Telefonda önemli verileriniz yoksa sıfırlayın pil gibi donanımsal sorunlar hariç çözülecektir.
daha önce 2 kez sıfırladım biri aldıktan 1-2 ay sonra biri de eylül ayında olması lazım fakat sorun hiç geçmedi bir arkadaşım cloudu kapatıp tekrar sıfırlamamı önerdi onu da denedim fakat olmadı...
MIUI sürümünüz kaç? 12 ise normal ama 11 ise garantiye gönderin. Ben de aynı telefonu kullanıyorum, ve hiç memnun değilim.
sürümüm 12 fakat ne gibi bir fark var, 11'de bu kadar değildi en azından ama güncelledikten sonra her şey daha kötü oldu
Bunun birçok sebebi olabilir MIUI olabilir, batarya olabilir.
Mesela bende Galaxy Note 5 var batarya ölü durumda çok kasıyor bataryayı değiştirince düzeliyor.
bunun için garantiye gönderebiliyorum galiba değil mi? internette gönderebileceğim yazıyor

Daha önce 2 kez sıfırladım biri aldıktan 1-2 ay sonra biri de eylül ayında olması lazım fakat sorun hiç geçmedi bir arkadaşım Cloud'u kapatıp tekrar sıfırlamamı önerdi onu da denedim fakat olmadı...

Sürümüm 12 fakat ne gibi bir fark var, 11'de bu kadar değildi en azından ama güncelledikten sonra her şey daha kötü oldu.

Bunun için garantiye gönderebiliyorum galiba değil mi? İnternette gönderebileceğim yazıyor.

Hocam MIUI 12 Redmi Note 8'de hiç düzgün çalışmıyor. Nasıl yapılıyor bilmiyorum fakat MIUI 11'e dönmeye çalışın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı