Redmi Note 8 YouTube videolarında bozulmalar

Efekantgn

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Başlıkta belirttiğim gibi video içerisinde çizgiler oluyor. Uygulamalın önbelleklerini sildim verileri temizledim ama değişen bir durum yok. Farklı yerlerden denedim pinterest bağlantısı üzerinden girdim, tarayıcıdan girdim, kendi YouTube uygulamasından girdim. Uygulama kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

YouTube üzerinden girişim.
1635869828971.png

Pinterest üzerinden girişim.
1635869839845.png

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Merhabalar,
Başlıkta belirttiğim gibi video içerisinde çizgiler oluyor. Uygulamalın önbelleklerini sildim verileri temizledim ama değişen bir durum yok. Farklı yerlerden denedim pinterest bağlantısı üzerinden girdim, tarayıcıdan girdim, kendi YouTube uygulamasından girdim. Uygulama kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

YouTube üzerinden girişim.
Eki Görüntüle 1204844

Pinterest üzerinden girişim.
Eki Görüntüle 1204845

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. Fabrika ayarlarına sıfırlama gibi bir şansınız var mı?

İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Fabrika ayarlarına sıfırlama gibi bir şansınız var mı?

Son çare olarak onu yapacağım zaten ama başka bir çözüm bulabilirsem onu deneyeceğim.
Garantisi varsa göndermeyi dene tabii kabul ederlerse, fabrika ayarlarına döndürmeyi dene.

Garanti yok ya 2 yılı geçti sanırım.
Genelde Android WebView'de bu sorunlar olur. Uygulamadan olması tuhaf.

Telefondaki güncellemelere de baktım ama güncelleme de yok. WebView'lerde oluyor zaten sıkıntı ama kendi uygulamasında da olunca acaba GPU da sıkıntı mı var diye düşündüm bir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı