Redmi Note 8'e dualboot nasıl yapılır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram
Merhaba. Ben Redmi Note 8 (2019 ginko) modeline sahibim, bu telefona bir Android bir de Windows (sürüm fark etmez) kurmak istiyorum. Sizden ricam bunu nasıl yapabileceğimi anlatmanız.

Biraz oyun oynayayım dedim. :D bu arada kusura bakmayın 😂😂
Redmi Note 8 EDK2 yazınca isminin çıkması nasıl bir rezillik? Yanlış kaynak olarak beni buraya yönlendirdin. Benim gibi birçok kullanıcı da belki buraya yönlendi.
1738920194469.png

Umarım akıllanmışsındır.

Redmi Note 8 edk2 yazınca isminin çıkması nasıl bir rezillik? Yanlış kaynak olarak beni buraya yönlendirdin. Benim gibi birçok kullanıcı da belki buraya yönlendi.
Eki Görüntüle 2417838
Umarım akıllanmışsındır.

Edk2 ile buraya gelmenizde çok saçma. Sizce GitHub repolarında bulunan edk2 burada neden bulunsun değil mi?

Edk2 ile buraya gelmenizde çok saçma. Sizce GitHub repolarında bulunan edk2 burada neden bulunsun değil mi?
Belki bazı edk2 bilen kullanıcılar yönlendirmiştir diye geldim. Bildiğin bir kaynakta böyle bir konu açılması güzel bir his, çünkü buradan daha önce cihazım için EDK2 konusu açılmış ve EDK2'i o konuda bulmuştum. Aynısı olur diye geldim ancak nafile, neymiş efendim telefona USB takmış Windows 8 kurulumu açılmış çekmiş USB'i gitmiş kurulum ekranı.

Belki bazı edk2 bilen kullanıcılar yönlendirmiştir diye geldim. Bildiğin bir kaynakta böyle bir konu açılması güzel bir his, çünkü buradan daha önce cihazım için edk2 konusu açılmış ve edk2'i o konuda bulmuştum. Aynısı olur diye geldim ancak nafile, neymiş efendim telefona USB takmış Windows 8 kurulumu açılmış çekmiş USB'i gitmiş kurulum ekranı.

Hmm öylemiymiş?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı