Redmi Note 9 cihaza TWRP kurulmuyor

ahennal

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Dünya
Yurt dışı Redmi Note 9 cihaza sahibim, cihazı IMEI gitmeden sıfırlamam için TWRP üzerinden Internal Storage silmem gerekiyor, ama ne yaparsam yapayım telefona TWRP flashlanmıyor. Flash succesfull yazsa bile cihaz MIUI Recovery'de açılıyor. 4-5 tane dosya denedim, hepsinde aynı sorun var. Daha önce flashlamış arkadaşlar yardım edebilirlerse sevinirim.
(Ayrıca telefona TWRP kuran birkaç kişi kurduktan sonra dokunmatik çalışmıyor diye belirtme yapmışlar. Yaşayan varsa onu da belirtirse sevinirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer yanlış anlamadıysam Bootloader kilidini açmadan TWRP flashlamaya çalışmışsınız. Bende de aynı şekilde kaçak Redmi Note 9 var ve bende Bootloader açık olmasına rağmen hata almıştım ve cihaz kendini sürekli resetlemeye başlamıştı. Bende telefoncuya götürmüştüm 300 TL para istemişti yapmak için sizde daha fazla alırlar tahminimce eğer Bootloader açmadan flashlamaya çalıştıysanız.

20000TL geçmiş olsun.

Yok cihaz illegal yollardan kayıtlı ama telefon son zamanlarda çok kasıyor IMEI yedeği alıp sıfırlayacağım olmazsa Custom ROM döneceğim. Konuyu ondan açtım.

Hocam eğer yanlış anlamadıysam Bootloader kilidini açmadan TWRP flashlamaya çalışmışsınız. Bende de aynı şekilde kaçak Redmi Note 9 var ve bende Bootloader açık olmasına rağmen hata almıştım ve cihaz kendini sürekli resetlemeye başlamıştı. Bende telefoncuya götürmüştüm 300 TL para istemişti yapmak için sizde daha fazla alırlar tahminimce eğer Bootloader açmadan flashlamaya çalıştıysanız.

Bl açık hocam.

Bir dosya buldum onda da yapamazsam bakacağız bir çaresine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı