Çözüldü Redmi Note 9 galerisi bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

servan23

Picopat
Katılım
12 Haziran 2023
Mesajlar
96
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, birkaç gün önce telefonumda anlam veremediğim bir şey oldu. Telefonumda galeriye girince açtığımız fotoğrafa tıklayınca normalde altta fotoğrafı paylaşma ya da silme tuşu oluyor fakat onlar gözükmüyor artık. Diğer sorun bir fotoğraftan diğer fotoğrafa kaydırarak geçemiyoruz ya siyah ekran ya da beyaz ekran oluyor. Diğer sorun da galerimdeki videolar artık açılmıyor. Bunların dışında artık galerimdeki fotoğraf ve videoları paylaşamıyorum. Paylaşmayı denersem "Ögeleri seç." diye bir yazı geliyor ve bir yerde "Cihaz bulunamadı" gibi garip bir yazı yazıyor. Bunun düzelmesi için ne yapmam gerekiyor? (Telefonumu yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.)
 
Son düzenleme:
Merhaba, birkaç gün önce telefonumda anlam veremediğim bir şey oldu. Telefonumda galeriye girince açtığımız fotoğrafa tıklayınca normalde altta fotoğrafı paylaşma ya da silme tuşu oluyor fakat onlar gözükmüyor artık. Diğer sorun bir fotoğraftan diğer fotoğrafa kaydırarak geçemiyoruz ya siyah ekran ya da beyaz ekran oluyor. Diğer sorun da galerimdeki videolar artık açılmıyor. Bunların dışında artık galerimdeki fotoğraf ve videoları paylaşıyorum. Paylaşmayı denersek "Ögeleri seç." diye bir yazı geliyor. Bunun düzelmesi için ne yapmam gerekiyor?
Fotoğrafları yedekle format at, aklıma başka çözüm gelmedi, yazılım kaynaklı olabilir.
 
Merhaba, birkaç gün önce telefonumda anlam veremediğim bir şey oldu. Telefonumda galeriye girince açtığımız fotoğrafa tıklayınca normalde altta fotoğrafı paylaşma ya da silme tuşu oluyor fakat onlar gözükmüyor artık. Diğer sorun bir fotoğraftan diğer fotoğrafa kaydırarak geçemiyoruz ya siyah ekran ya da beyaz ekran oluyor. Diğer sorun da galerimdeki videolar artık açılmıyor. Bunların dışında artık galerimdeki fotoğraf ve videoları paylaşamıyorum. Paylaşmayı denersem "Ögeleri seç." diye bir yazı geliyor. Bunun düzelmesi için ne yapmam gerekiyor? (Telefonumu yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.)
Sıfırlayın cihazı. Düzelecektir. Yazılımsal bir soruna benziyor.
 

Geri
Yukarı