Acer Helios Neo 13700HX ThrottleStop OC ayarları

revivality

Kilopat
Makaleler
4
Merhaba,
Çoğu kişinin bildiği gibi yaklaşık 9 aydır Nitro 16 kullanıyordum. İhtiyaçlarım doğrultusunda 3 hafta önce Helios Neo 16 aldım. Cihaza OC yapmak istiyorum yardımcı olacaklar varsa memnun olurum.
Cihazda 1 dakika 100W ec limit mevcut. BIOS'tan kiliti kaldırdım.

1716889469462.png

@Xevanior

Overclock hakkında pek bir bilgim yok fakat OC yapmanızı önermem hocam. Onun yerine performansı yükseltecek ayarlar var. Ring down bin kapatabilirsiniz mesela, performans açısından güzel fayda sağlar kapatmanız. Turbo Ratio'ları kaça çıkıyorsa o değere çıkartabilirsiniz. Tabii bunların öncesinde UV yapmanızı tavsiye ederim.

Overclock hakkında pek bir bilgim yok fakat OC yapmanızı önermem hocam. Onun yerine performansı yükseltecek ayarlar var. Ring down bin kapatabilirsiniz mesela, performans açısından güzel fayda sağlar kapatmanız. Turbo Ratio'ları kaça çıkıyorsa o değere çıkartabilirsiniz. Tabii bunların öncesinde UV yapmanızı tavsiye ederim.

Evet yanlış ifade etmişim. Tam olarak istediğim UV ve performans artışı. UV için yardımcı olursan sevinirim hiçbir bilgim yok çünkü.

Hocam bu rehber işinizi görür. Rehbere göre UV yaptıktan sonra tekrar yazarsınız, yine bakarız. Hayırlı olsun bu arada, güle güle kullanın.

Hocam bu rehber işinizi görür. Rehbere göre UV yaptıktan sonra tekrar yazarsınız, yine bakarız. Hayırlı olsun bu arada, güle güle kullanın.

Non-Turbo Ratio / Disable And Lock Turbo Power Limits harici tüm ayarları yaptım. Bu bahsettiğim 2 ayar kapalı gözüküyor bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı