redmihata Zeptopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #1 Dün telefonuma güncelleme gelmişti ve yaptım sonrasında telefon bir daha açılmadı. Bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2025
Dün telefonuma güncelleme gelmişti ve yaptım sonrasında telefon bir daha açılmadı. Bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.389 Makaleler 3 Çözümler 23 1 Temmuz 2025 #2 Recovery veya Fastboot'a girebiliyor musunuz, recovery yüklü mü? Artı 0 Eksi
KS KS redmihata Zeptopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #3 Yok hocam maalesef ne yaptıysam giremedim Artı 0 Eksi
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.389 Makaleler 3 Çözümler 23 1 Temmuz 2025 #4 redmihata dedi: Yok hocam maalesef ne yaptıysam giremedim. Genişletmek için tıkla... Cihaz brick olmuş o zaman, kurtarmanız çok zor. Artı 0 Eksi
redmihata dedi: Yok hocam maalesef ne yaptıysam giremedim. Genişletmek için tıkla... Cihaz brick olmuş o zaman, kurtarmanız çok zor.
KS KS redmihata Zeptopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #5 v3rtecc dedi: Cihaz brick olmuş o zaman, kurtarmanız çok zor. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon açılsın yeter içindekiler önemli değil. Artı 0 Eksi
v3rtecc dedi: Cihaz brick olmuş o zaman, kurtarmanız çok zor. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon açılsın yeter içindekiler önemli değil.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.389 Makaleler 3 Çözümler 23 1 Temmuz 2025 #6 redmihata dedi: Hocam telefon açılsın yeter içindekiler önemli değil. Genişletmek için tıkla... Yetkili hesabı lazım hocam, kendi yapabileceğiniz iş değil eğer bu tarz şeyler hakkında bilginiz yoksa. Cihazı daha da bozarsınız. Yine de telefoncuya götürünce bence önce. Artı 0 Eksi
redmihata dedi: Hocam telefon açılsın yeter içindekiler önemli değil. Genişletmek için tıkla... Yetkili hesabı lazım hocam, kendi yapabileceğiniz iş değil eğer bu tarz şeyler hakkında bilginiz yoksa. Cihazı daha da bozarsınız. Yine de telefoncuya götürünce bence önce.
KS KS redmihata Zeptopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #7 Anladım hocam teşekkürler Artı 0 Eksi
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.419 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #8 Hocam kendiniz fazla kurcalamadan yetkili servise gidin derim. Artı 0 Eksi
KS KS redmihata Zeptopat Katılım 1 Temmuz 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #9 GucukBey dedi: Hocam kendiniz fazla kurcalamadan yetkili servise gidin derim. Genişletmek için tıkla... Hocam varsa yapılabilecek bir şey veya denenecek bir şey ben yapmaya hazırım telefoncuya götürmek hiç istemiyorum Artı 0 Eksi
GucukBey dedi: Hocam kendiniz fazla kurcalamadan yetkili servise gidin derim. Genişletmek için tıkla... Hocam varsa yapılabilecek bir şey veya denenecek bir şey ben yapmaya hazırım telefoncuya götürmek hiç istemiyorum
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.419 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2025 #10 redmihata dedi: Hocam varsa yapılabilecek bir şey veya denenecek bir şey ben yapmaya hazırım telefoncuya götürmek hiç istemiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam recovery/fastboot girilebiliyor olsaydı belki bir müdahale edilebilirdi ancak şu anki durumunda bilgim yok, ben dediğim dışı bir şey yapmazdım. Artı 0 Eksi
redmihata dedi: Hocam varsa yapılabilecek bir şey veya denenecek bir şey ben yapmaya hazırım telefoncuya götürmek hiç istemiyorum Genişletmek için tıkla... Hocam recovery/fastboot girilebiliyor olsaydı belki bir müdahale edilebilirdi ancak şu anki durumunda bilgim yok, ben dediğim dışı bir şey yapmazdım.