Öncelkile selam, konuyu hiç bölmeden dümdüz bir şekilde size aktarmak istiyorum.
Şahsen Custom ROM veya stock ROM'larla uğraşmayı seven birisi değilim fakat MIUI çok ağır olduğu için eeu stock ROM deneyeyim dedim ve ROM'u indirdim.
Telefonum Redmi Note 9 olduğu için hemen Bootloader kilidini açtım.
Mi Flash tool ile ROM'u yuklemeye başladım. Fakat hiç başlamadan hata verdi ve telefon bootloopa girdi.
O an endişelenmeye başladım fakat recovery menüsüne ve Fast boota girebiliyordum.
Normal Türkiye ROM'u yuklemeye karar verdim ve 5 dk falan gectikten sonra yine hata verdi.
Verdiği hata checkpoint hatasıydı ve herkeste bu sorundan sonra telefon sorunsuz açılmış fakat bende telefon yok oldu.
Telefonum şarjı %83'tü. Telefon açılmıyor ve garantisi Bootloader kilidinden dolayı galiba düştü(ama normalde garanti bitmedi)
Ben bu telefonu servise nasıl verebilirim veya bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
Hocam CMD çalıştırdım, bu sefer gördü telefonu ayrıca aygıt yöneticisindeki durum da o şekilde.
Ama telefon yine açılmıyor, videoda telefon fastboot açılıyordu.
The file you were trying to access either doesn't exist or was hot-linked to, to conserve bandwidth we only allow files to be downloaded directly from oemdrivers directly. Reasons you may be getting this error: You opened a link download in a new tab You were hot-linked linked from another...
The file you were trying to access either doesn't exist or was hot-linked to, to conserve bandwidth we only allow files to be downloaded directly from oemdrivers directly. Reasons you may be getting this error: You opened a link download in a new tab You were hot-linked linked from another...
Hocam cmd çalıştırdım,bu sefer gördü telefonu ayrıca aygıt yöneticisindeki durum da o şekilde.
Ama telefon yine açılmıyor,videoda telefon fastboot açılıyordu.
Hocam CMD çalıştırdım, bu sefer gördü telefonu ayrıca aygıt yöneticisindeki durum da o şekilde.
Ama telefon yine açılmıyor, videoda telefon fastboot açılıyordu.
Sizin gibi insan bulmak gerçekten zor, size gerçekten bütün içtenliğim ile teşekkür etmek istiyorum. Attığınız video ve yardımlarınız sayesinde tam pes edecekken hele ki bazı arkadaşlar anakart değiştirmem gerektiğini söylediği için gerçekten üzülmüştüm fakat siz geldiniz ve beni kurtardınız. Müteşekkirim size!
bende tanımlanmadı diyor redmi 9c hocam eğer tanısa tek tuşla bl açıp romu kullanırım.ama rom sonrası cihaz rollback ve bl kapandı..python ile açtım şimdi kil,tlendi açılsa romda açılacak telefoncuya verdim sizce açılıcak mı ciddi rom geçmişim var redmi 9c için twrp tasarladım