Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Temmuz 2022 #21 bugrahannn dedi: Olmadı mı telefon şimdi çop mü oldu Genişletmek için tıkla... Yani şu an belli değil çöp olmaz büyük ihtimalle tam bilmiyorum yeniden ROM kuracaklar sanırım
bugrahannn dedi: Olmadı mı telefon şimdi çop mü oldu Genişletmek için tıkla... Yani şu an belli değil çöp olmaz büyük ihtimalle tam bilmiyorum yeniden ROM kuracaklar sanırım
hakantuzlarr Hectopat Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 29 29 Temmuz 2022 #22 Schale dedi: Yani şu an belli değil çöp olmaz büyük ihtimalle tam bilmiyorum yeniden ROM kuracaklar sanırım. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir aynı sorunu yaşıyorum bilgi verin lütfen.
Schale dedi: Yani şu an belli değil çöp olmaz büyük ihtimalle tam bilmiyorum yeniden ROM kuracaklar sanırım. Genişletmek için tıkla... Son durum nedir aynı sorunu yaşıyorum bilgi verin lütfen.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Temmuz 2022 #23 hakantuzlarr dedi: Son durum nedir aynı sorunu yaşıyorum bilgi verin lütfen. Genişletmek için tıkla... Telefon düzelmedi telefoncuya verdik. Sizde aldığınız yere verebilirsiniz
hakantuzlarr dedi: Son durum nedir aynı sorunu yaşıyorum bilgi verin lütfen. Genişletmek için tıkla... Telefon düzelmedi telefoncuya verdik. Sizde aldığınız yere verebilirsiniz
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 29 Temmuz 2022 #24 Birçok kişi aynı dertten muzdarip galiba güncellemede sorun var.
Mustiks 64 Decapat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2022 #25 Aynısı bende de oldu galiba telefon brick olmuş o zaman. Şu videoda anlatıyordu bir bak istersen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 29 Temmuz 2022
Aynısı bende de oldu galiba telefon brick olmuş o zaman. Şu videoda anlatıyordu bir bak istersen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Until Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 323 29 Temmuz 2022 #26 Schale dedi: Telefon düzelmedi telefoncuya verdik. Sizde aldığınız yere verebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ben telefonu Android 12 yaptım IMEI gitti. Sen de yaptın mı?
Schale dedi: Telefon düzelmedi telefoncuya verdik. Sizde aldığınız yere verebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ben telefonu Android 12 yaptım IMEI gitti. Sen de yaptın mı?
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Temmuz 2022 #27 Until dedi: Ben telefonu Android 12 yaptım IMEI gitti. Sen de yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaptım indirdi ama bootloop oldu telefon. yani kendini açamıyor bir türlü
Until dedi: Ben telefonu Android 12 yaptım IMEI gitti. Sen de yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Güncelleme yaptım indirdi ama bootloop oldu telefon. yani kendini açamıyor bir türlü
bugrahannn Decapat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #28 Schale dedi: Güncelleme yaptım indirdi ama bootloop oldu telefon. Yani kendini açamıyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir kişide aynı sorun olmuş bugün yarın bir çözüm bulurlar.
Schale dedi: Güncelleme yaptım indirdi ama bootloop oldu telefon. Yani kendini açamıyor bir türlü. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir kişide aynı sorun olmuş bugün yarın bir çözüm bulurlar.
Until Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 323 29 Temmuz 2022 #29 Schale dedi: Güncelleme yaptım indirdi ama bootloop oldu telefon. Yani kendini açamıyor bir türlü Genişletmek için tıkla... Benim telefon şükürler olsun açıldı. Ama 1-2 saat önce IMEI gitti. Güncelleme yapalı 3-4 gün oluyor. IMEI atarken dosyalarım gider mi? bugrahannn dedi: Bayağı bir kişide aynı sorun olmuş bugün yarın bir çözüm bulurlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın ve benim telefon kaçak. O yüzden bizi pek etkilemez.
Schale dedi: Güncelleme yaptım indirdi ama bootloop oldu telefon. Yani kendini açamıyor bir türlü Genişletmek için tıkla... Benim telefon şükürler olsun açıldı. Ama 1-2 saat önce IMEI gitti. Güncelleme yapalı 3-4 gün oluyor. IMEI atarken dosyalarım gider mi? bugrahannn dedi: Bayağı bir kişide aynı sorun olmuş bugün yarın bir çözüm bulurlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın ve benim telefon kaçak. O yüzden bizi pek etkilemez.
P Pwieh Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2016 Mesajlar 2.774 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #30 @Until Kaçak cihaza destek yok hocam. Vergisi kaçırılmış telefon almayın, aldırtmayın.