Until Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 323 30 Temmuz 2022 #41 Schale dedi: Wipe data yı deneyin bir de telefondaki her şeyi siliyor Genişletmek için tıkla... Hocam IMEI filan gitti zaten. Telefon açılsın da sorun değil. Schale dedi: Wipe data yı deneyin bir de telefondaki her şeyi siliyor Genişletmek için tıkla... Wipe data hatayı düzeltir mi?
Schale dedi: Wipe data yı deneyin bir de telefondaki her şeyi siliyor Genişletmek için tıkla... Hocam IMEI filan gitti zaten. Telefon açılsın da sorun değil. Schale dedi: Wipe data yı deneyin bir de telefondaki her şeyi siliyor Genişletmek için tıkla... Wipe data hatayı düzeltir mi?
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Temmuz 2022 #42 Until dedi: Hocam IMEI filan gitti zaten. Telefon açılsın da sorun değil. Wipe data hatayı düzeltir mi? Genişletmek için tıkla... Düzeltir diye umuyorum.
Until dedi: Hocam IMEI filan gitti zaten. Telefon açılsın da sorun değil. Wipe data hatayı düzeltir mi? Genişletmek için tıkla... Düzeltir diye umuyorum.
Until Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 323 30 Temmuz 2022 #43 Schale dedi: Düzeltir diye umuyorum. Genişletmek için tıkla... Wipe data attım şimdi ne yapayım.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Temmuz 2022 #44 Until dedi: Wipe data attım şimdi ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Telefonu yeniden başlatmaya çalışın
Until dedi: Wipe data attım şimdi ne yapayım. Genişletmek için tıkla... Telefonu yeniden başlatmaya çalışın
Until Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 323 30 Temmuz 2022 #45 Schale dedi: Telefonu yeniden başlatmaya çalışın Genişletmek için tıkla... Reboot attım neler olacak bakalım.
Schale dedi: Telefonu yeniden başlatmaya çalışın Genişletmek için tıkla... Reboot attım neler olacak bakalım.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Temmuz 2022 #46 Until dedi: Reboot attım neler olacak bakalım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Benim telefon fastboot kısmınada geçmiyordu telefoncuya verdik haber bekliyoruz
Until dedi: Reboot attım neler olacak bakalım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Benim telefon fastboot kısmınada geçmiyordu telefoncuya verdik haber bekliyoruz
Until Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 323 30 Temmuz 2022 #47 Schale dedi: Tamamdır Benim telefon fastboot kısmınada geçmiyordu telefoncuya verdik haber bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Wipe data yemedi yine aynısını diyor.
Schale dedi: Tamamdır Benim telefon fastboot kısmınada geçmiyordu telefoncuya verdik haber bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Wipe data yemedi yine aynısını diyor.
Schale Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Temmuz 2022 #48 Until dedi: Wipe data yemedi yine aynısını diyor. Genişletmek için tıkla... Bir telefoncuya götürün isterseniz
Until dedi: Wipe data yemedi yine aynısını diyor. Genişletmek için tıkla... Bir telefoncuya götürün isterseniz
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 30 Temmuz 2022 #49 Until dedi: Hocam sıfırladım telefon böyle kaldı. Genişletmek için tıkla... Peki hocam güvenli modda açılıyor mu?
Until dedi: Hocam sıfırladım telefon böyle kaldı. Genişletmek için tıkla... Peki hocam güvenli modda açılıyor mu?
Until Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 323 30 Temmuz 2022 #50 Schale dedi: Bir telefoncuya götürün isterseniz Genişletmek için tıkla... 100 TL verdim yaptırdım hocam. Teşekkürler . alicsndemir dedi: Peki hocam güvenli modda açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Açılmıyordu hocam.
Schale dedi: Bir telefoncuya götürün isterseniz Genişletmek için tıkla... 100 TL verdim yaptırdım hocam. Teşekkürler . alicsndemir dedi: Peki hocam güvenli modda açılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Açılmıyordu hocam.