EizenBS Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, sıkıntım basitçe: Telefonda birisiyle normal telefon görüşmesi yaptığımda telefonu hoparlöre almadığım sürece duyamıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar, sıkıntım basitçe: Telefonda birisiyle normal telefon görüşmesi yaptığımda telefonu hoparlöre almadığım sürece duyamıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
M Muhammet 64 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.566 Çözümler 9 Yer Denizli/Türkiye 28 Temmuz 2021 #2 EizenBS dedi: Arkadaşlar, sıkıntım basitçe: Telefonda birisiyle normal telefon görüşmesi yaptığımda telefonu hoparlöre almadığım sürece duyamıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Telefon daha önce işlem gördü mü? Artı 0 Eksi
EizenBS dedi: Arkadaşlar, sıkıntım basitçe: Telefonda birisiyle normal telefon görüşmesi yaptığımda telefonu hoparlöre almadığım sürece duyamıyorum. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Telefon daha önce işlem gördü mü?
KS KS EizenBS Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #3 Yok 0 telefon alalı da 1 yıl olmadı. Artı 0 Eksi