Redmi Note 9 Pro kapalıyken şarjı azalıyor

Onu yarın baktırıyım o zaman. Ne diyeceğim telefonucaya.

Gene masraf çıkaracak bu telefon.

Ekipmanı sağlam olan telefoncu onu bir dener zaten. Power cihazları vardır. Akım vermeden taktığında kaçağı anlar zaten. Akım kaçağı var mı diye sorarsan ekipmanı varsa bakar. Kart onarımı yapanlarda muhakkak olur. Cihazın yaşı belli. Arıza vermesi gayet normal.

Ekipmanı sağlam olan telefoncu onu bir dener zaten. Power cihazları vardır. Akım vermeden taktığında kaçağı anlar zaten. Akım kaçağı var mı diye sorarsan ekipmanı varsa bakar. Kart onarımı yapanlarda muhakkak olur. Cihazın yaşı belli. Arıza vermesi gayet normal.

Param da yok fakirim.

Param da yok fakirim.
Estağfurullah hocam. Note 9 pro en sevdiğim cihazlardan birisi. Kendi döneminde çok iyi bir cihazdı. Hala bolca kullanılan bir cihaz. Malesef ki kronik arızaları var. Kart arızası da bolca veren bir model. Umarım sorun bataryadadır da şarj entegresinde kaçak yoktur.

Şimdi ne yapacağım ben.
Götür bir telefoncuya şikayetini anlat. Power'i varsa muhakkak takıp denesin. Bu yaştaki bir cihazın bataryasının hala ayakta olması bile iyi bir şey bir yandan. Orjinal bataryası yok. Mi Logolu orjinal diye satılan bataryaları var. En iyi olanlar onlar. Tahmin ediyorum 650-700 lira civarında fiyat verirler. İdeal fiyatları odur çünkü.

Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. Bir şey fark ettim ki telefon kapalıyken bile şarj yavaş yavaş düşüyor. Telefoncuya da gösterdim, batarya sağlam dedi. MIUI güncel, ayarlar falan da zaten düzgün.
Hocam kullanmaya başladığınız günden beri hiç batarya değişimi yaptırdınız mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı