Redmi Note 9 Pro MIUI yazısında kaldı

cagri.koc

Decapat
Daha fazla  
Akşam şarjı %1 olan telefonum sabah kalktığımda doğal olarak kapanmıştı. Şarja taktım biraz şarj olduktan sonra açmayı denedim. Android simgesinin olduğu yerde takılı kaldı. 1 saat kadar beklememe rağmen açılmadı daha sonra tuşlar yardımıyla hard reset attım. Bu sefer MIUI yazısında kalıyor. Ayrıca telefonu kapatamıyorum. Tuş kombinasyonlarını denedim kapanmıyor. Telefon orijinal ve garantisi var. ROM filan atma yoluna gitmem. Sorunu nasıl düzeltirim? Düzeltemezsem telefonu nasıl kapatırım? Şarjının bitmesini mi beklemeliyim? Teşekkür ederim.

Cihazın şarjının bitmesini bekleyip cihazı bi servise gönder derim. Temiz yazılım yükleyip gönderir işin garanti olur.

Dostum öncelikle cihazı hard reset at ses açma kapama ve Power tuşuna basılı tut olmaz ise bekle güncelleme yaparken kapanmış olabilir bir dene olmaz ise servise götür.

Hocam Bootloader kilidini açmadan ROM atabileceğiniz yöntemler var. Garanti dışı bırakmıyor telefonu. İsterseniz deneyebilirsiniz.

Şarja takılı bırak fullesin sonra aç açılır en sonunda.

Hocam Bootloader kilidini açmadan ROM atabileceğiniz yöntemler var. Garanti dışı bırakmıyor telefonu. İsterseniz deneyebilirsiniz.

Hocam adamı riske sokmayalım kaş yapayım derken göz çıkarmasın.
Edm yolu Firmware yapacaklar 200 TL civarı bütçesi var sevis dışı ne kadar uygun olur bilmem.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam arkada bir tane daha Android yatıyor gibi görünüyor :/

Tekrardan hard reset atmayı deneyin.

Düzelmezse direk servise gönderin.

Bir kere daha yeniden başlattım. Bu sefer telefonun canı açılmak istedi galiba . Fotoğraftaki ekran geldi. Birkaç şifre istedi girdim açıldı. Teşekkür ederim herkese.

Dosya Ekleri

• IMG-20220131-WA0000.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 2.270

Hocam yakın zaman da ben de bu sorunu yaşamıştım kendin yapabileceğin bir şey ile çözüleceğini sanmıyorum bir servise götürmelisin.

Telefonun titreşimi çalışmadığı için yeniden başlattım. Aynı sorun tekrar ediyor. Servise gönderiyorum. Bu durumu yaşayan arkadaşlar için söylüyorum. Garantisi yoksa şarjını bitirmeyin ya da yeniden başlatmayın .

Garantiye girmiyor biz 2 ay önce 300'e bulduk onda da dolandırılıyorduk şu an fiyatı tahmin bile edemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…