Çözüldü Redmi Note 9 yazılım güncellemesinden sonra açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xaimber

Hectopat
Katılım
13 Aralık 2020
Mesajlar
129
İyi akşamlar öncelikle, bugün uzun süreden beri olan güncellemeyi yaptıktan sonra (13 güncellemesiydi sanırsam) telefonum kapandı, başta ikide birde açılma ekranı gelip gidiyordu ben de güncellemeyle alakalı bir şey sandım fakat bu saatlerce devam etti, telefonu şarja taktığımda yine o ekran geliyor geri gidiyor, açma tuşuna basılı tuttuğumda telefon titriyor fakat ekranda hiçbir şey olmuyor hala aynı ekran döngüsünü görüyorum. Telefonu şarja takmadan denediğimde ise şarj ekranı geliyor fakat içi boş oysaki telefon 30 dakikadan fazla süredir şarjda, bundan nasıl kurtulabilirim?
 
İyi akşamlar öncelikle, bugün uzun süreden beri olan güncellemeyi yaptıktan sonra (13 güncellemesiydi sanırsam) telefonum kapandı, başta ikide bir de açılma ekranı gelip gidiyordu ben de güncellemeyle alakalı bir şey sandım fakat bu saatlerce devam etti, telefonu şarja taktığımda yine o ekran geliyor geri gidiyor, açma tuşuna basılı tuttuğumda telefon titriyor fakat ekranda hiçbir şey olmuyor hala aynı ekran döngüsünü görüyorum. Telefonu şarja takmadan denediğimde ise şarj ekranı geliyor fakat içi boş oysaki telefon 30 dakikadan fazla süredir şarjda, bundan nasıl kurtulabilirim?

Aynı olay arkadaşımın başına geldi telefoncuda 200 TL gibi bir fiyata yaptırdı aslında bana verse ben bile yapabilirim gayet kolay iş video izleyerek yapmayı deneyebilirsiniz
 

Yeni konular

Geri
Yukarı