pixel experience en son yukleyecegim romAyni cihazı kullanıyorum saf Android yani PixelExperience kullanbilirsin pil ömrü güzel gidiyor.
Derpfest ve crdroid var bu ikisi bana göre gayet başarılı romlarpixel experience en son yukleyecegim rom
sicaklik uyarisi verip kapatiyordu, ancak diger romlarda boyle olmuyor. yine de denerim tesekkurler.
crdroid android 10 kullandım, çok iyi batarya performansı var.Derpfest ve crdroid var bu ikisi bana göre gayet başarılı romlar
Android 10 baya eski 13 çıktı birde onu deneyin telefon uçuyorcrdroid android 10 kullandım, çok iyi batarya performansı var.
zaten android 13 kullaniyorum Arrow OS.Android 10 baya eski 13 çıktı birde onu deneyin telefon uçuyor
Hocam Arrow OS'da neler farklı?zaten android 13 kullaniyorum Arrow OS.
birkaç eklenti falan koyuyorlar anca o fark ediyor. batarya performansina da etkisi var tabi. romlar genelde birbirinin aynisi ztn.Hocam Arrow OS'da neler farklı?
Mesela ne farklılıklar var?birkaç eklenti falan koyuyorlar anca o fark ediyor. batarya performansina da etkisi var tabi. romlar genelde birbirinin aynisi ztn.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.