Redmi Note8 Telefonum Yavaş Şarj Olmaya Başladı

Orjinal şarj aleti dışında şarj aleti kullandınız mı? Yan sanayi şarj aletleri de bu tarz sorun yaratabiliyor. Şarjı sıfırlayın sonra orijinal şarj aletiyle şarj edin düzelebilir

Merhabalar, 2 ay önce Redmi Note 8 64 GB modelini aldım.
Lakin son günlerde telefon çok yavaş şarj olmaya başladı anında fullerdi neredeyse birden yavaşladı bu şarj olması neden olabilir?

Kutudan çıkan şarj aletini kullanın. Yan sanayi şarj aletleri genelde hızlı şarj özelliğini desteklemiyorlar bu sebeple olabilir. Ayarlarda hızlı şarj ile alakalı bir özellik varsa açabilirsiniz ya da kapatılmış ise açabilirsiniz. Eğer bütün adımlar denedikten sonra bile yavaş şarj oluyorsa garantiye yollayabilirsiniz. İşte bu yüzden Xiaomi telefonları önermiyorum, garanti sağlayıcıları bir gün iflas etseler bütün telefonlar garantisiz kalmış olacak. Aynı zamanda Xiaomi'nin ortak oldukları garanti sağlayıcıları genelde iyi hizmet vermiyorlar.

Siz ya da başka birisi hızlı şarjı devre dışı bırakmış olabilir mi?
Nasıl devre dışı bırakabiliriz ki nasıl kontrol edebilirim?
Orjinal şarj aleti dışında şarj aleti kullandınız mı? Yan sanayi şarj aletleri de bu tarz sorun yaratabiliyor. Şarjı sıfırlayın sonra orijinal şarj aletiyle şarj edin düzelebilir
Evet kutudan çıkan şarj aleti ile deniyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı