modlu fitnessla falan olmaz mı :/Hayır mümkün değil.
Modlu fitnessla falan olmaz mı :/
alexa kurmayı yapabilir miyim pekiCihazın depolama alanı düşük, uygulama kurulan saatlerin depolama alanı en düşük 16 GB'dan falan başlıyor. 134 MB depolaması olan saatin RAM'i kim bilir kaç MB'dır, yani modlu fitnessla uygulama kursanız bile RAM'i yetmez cihazın onu açması için.
Uygulama kurulsun istiyorsanız en ucuz seçenek Galaxy Watch 4, ikinci elleri 1.5-2K'den başlıyor.
Alexa kurmayı yapabilir miyim peki.
sanırım redmi watch4 de yapmışlar ama bunu yapmayı öğrenebileceğim bir yer var mıDeneyin hocam ama cihazın içinde de işletim sistemi olduğundan zaten alanı daha da azalıyor, modlu mi fitness ile farklı hareketli kadranlar kuruluyor diye biliyorum.
Sanırım Redmi Watch4 de yapmışlar ama bunu yapmayı öğrenebileceğim bir yer var mı?
Alexa kullanmayı sağlayan bir mod buldum ama indirme bağlantısı çalışmıyor. Biraz daha bakayım.
Saati sıfırlayıp uygulamada kurulum esnasında dili ve bölgeyi Alexa destekli bir yer seçince Alexa saate yükleniyormuş galiba, ama dil olarak Türkçe yok. Yani kullanırken İngilizce falan kullanmanız gerekecek.
olmadı bu aradaAlexa kullanmayı sağlayan bir mod buldum ama indirme bağlantısı çalışmıyor. Biraz daha bakayım.
Saati sıfırlayıp uygulamada kurulum esnasında dili ve bölgeyi Alexa destekli bir yer seçince Alexa saate yükleniyormuş galiba, ama dil olarak Türkçe yok. Yani kullanırken İngilizce falan kullanmanız gerekecek.
O çok sorun değil ama Türkçe olursa mükemmel olur.
Olmadı bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.