Redmi'den IPhone'a geçmek

Furkan GRFN

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Diyarbakır
Merhaba dostlar. Şu an Redmi Note 12 kullanıyorum. Dürüst olmak gerekirse yazılım ve kamerası hiç ama hiç tatmin etmiyor. Bunu satıp 2*3 bir şey ekleyip 2. El XS almayı düşünüyorum. Değer mi? Nelere dikkat etmeliyim?

Merhaba dostlar. Şu an Redmi Note 12 kullanıyorum. Dürüst olmak gerekirse yazılım ve kamerası hiç ama hiç tatmin etmiyor. Bunu satıp 2*3 bir şey ekleyip 2. El XS almayı düşünüyorum. Değer mi? Nelere dikkat etmeliyim?
Bence en aşağı 11-12 almalısınız hocam, ya da alacağınız XS çok temiz olmalı. Özellikle parçalarının orijinalliğine ve maksimum pil sağlığına dikkat edin. Her şekilde sıfır 11-12 almanız çok çok daha iyi olacaktır.

XS güzel telefondur sanırım iOS 18 güncellemesini de alacak. Kamerası Redmi'den iyidir.

Değmez. Minimum 13 alın derim ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
bir arkadaşımında telefonu xs sıfır olmasına rağmen depolama alanı ona yetmiyor ondan ek aldı depolama alanının dışında kamerası gayet iyi rami uygundur hocam. zaten redmi telefonların kameraları kötü oluyor genel olarak ayrıca dediğiniz gibi yazılımı kendi uygulamaları vs. rahatsız edici

Bence en aşağı 11-12 almalısınız hocam, ya da alacağınız XS çok temiz olmalı. Özellikle parçalarının orijinalliğine ve maksimum pil sağlığına dikkat edin. Her şekilde sıfır 11-12 almanız çok çok daha iyi olacaktır.
11 hiç düşünmüyorum ekranından dolayı. 12 de aşıyor bütçemi. Xs çevremde kayıtlı 7500e temiz buldum bir tane. Ama kararsızım. 120hz ekrandan 60a geçmek ürkütüyor bir tık.

11 hiç düşünmüyorum ekranından dolayı. 12 de aşıyor bütçemi. Xs çevremde kayıtlı 7500e temiz buldum bir tane. Ama kararsızım. 120hz ekrandan 60a geçmek ürkütüyor bir tık.
Kaçak alıyorsun birde. Ben para biriktirip a55 almanı tavsiye ederim. 13 altında hiç bulaşmanı bile tavsiye etmem apple'a.

Zaten xiaominin 120 hz si 90 hz gibi pek bir sıkıntı yaşamazsın.

Hocam hiç bütçem yok onlara. Ki zaten gerekte yok benim için. Oyun oynamam en fazla sosyal medya yada bir şeyler izlemek.
O zaman elindeki telefonda kal hiç hiç bulaşma ve para biriktir derim.Pişman olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı