Furkan GRFN
Hectopat
Merhaba dostlar. Şu an Redmi Note 12 kullanıyorum. Dürüst olmak gerekirse yazılım ve kamerası hiç ama hiç tatmin etmiyor. Bunu satıp 2*3 bir şey ekleyip 2. El XS almayı düşünüyorum. Değer mi? Nelere dikkat etmeliyim?
Bence en aşağı 11-12 almalısınız hocam, ya da alacağınız XS çok temiz olmalı. Özellikle parçalarının orijinalliğine ve maksimum pil sağlığına dikkat edin. Her şekilde sıfır 11-12 almanız çok çok daha iyi olacaktır.Merhaba dostlar. Şu an Redmi Note 12 kullanıyorum. Dürüst olmak gerekirse yazılım ve kamerası hiç ama hiç tatmin etmiyor. Bunu satıp 2*3 bir şey ekleyip 2. El XS almayı düşünüyorum. Değer mi? Nelere dikkat etmeliyim?
Merhaba dostlar. Şu an Redmi Note 12 kullanıyorum. Dürüst olmak gerekirse yazılım ve kamerası hiç ama hiç tatmin etmiyor. Bunu satıp 2*3 bir şey ekleyip 2. El XS almayı düşünüyorum. Değer mi? Nelere dikkat etmeliyim?
Değmez. Minimum 13 alın derim ben.Merhaba dostlar. Şu an Redmi Note 12 kullanıyorum. Dürüst olmak gerekirse yazılım ve kamerası hiç ama hiç tatmin etmiyor. Bunu satıp 2*3 bir şey ekleyip 2. El XS almayı düşünüyorum. Değer mi? Nelere dikkat etmeliyim?
11 hiç düşünmüyorum ekranından dolayı. 12 de aşıyor bütçemi. Xs çevremde kayıtlı 7500e temiz buldum bir tane. Ama kararsızım. 120hz ekrandan 60a geçmek ürkütüyor bir tık.Bence en aşağı 11-12 almalısınız hocam, ya da alacağınız XS çok temiz olmalı. Özellikle parçalarının orijinalliğine ve maksimum pil sağlığına dikkat edin. Her şekilde sıfır 11-12 almanız çok çok daha iyi olacaktır.
Kaçak alıyorsun birde. Ben para biriktirip a55 almanı tavsiye ederim. 13 altında hiç bulaşmanı bile tavsiye etmem apple'a.11 hiç düşünmüyorum ekranından dolayı. 12 de aşıyor bütçemi. Xs çevremde kayıtlı 7500e temiz buldum bir tane. Ama kararsızım. 120hz ekrandan 60a geçmek ürkütüyor bir tık.
Hocam hiç bütçem yok onlara. Ki zaten gerekte yok benim için. Oyun oynamam en fazla sosyal medya yada bir şeyler izlemek.Değmez. Minimum 13 alın derim ben.
Zaten xiaominin 120 hz si 90 hz gibi pek bir sıkıntı yaşamazsın.11 hiç düşünmüyorum ekranından dolayı. 12 de aşıyor bütçemi. Xs çevremde kayıtlı 7500e temiz buldum bir tane. Ama kararsızım. 120hz ekrandan 60a geçmek ürkütüyor bir tık.
O zaman elindeki telefonda kal hiç hiç bulaşma ve para biriktir derim.Pişman olursunuz.Hocam hiç bütçem yok onlara. Ki zaten gerekte yok benim için. Oyun oynamam en fazla sosyal medya yada bir şeyler izlemek.
Hocam oyunlarla aram yok. Güncelleme alıp almaması da çok önemli değil. Reklam olmasın ve iyi bir yazılım yeterli bana.Kaçak alıyorsun birde. Ben para biriktirip a55 almanı tavsiye ederim. 13 altında hiç bulaşmanı bile tavsiye etmem apple'a.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.