Redminer tablosu ne anlama geliyor?

yayaya

Hectopat
Daha fazla  
Madencilik yapmaya başladım ve redminer uygulamamda gördüğüm değerler bunlar. RX 570 4 GB ekran kartına sahibim, nasıl oluyor da 500h/s gözüküyor? Pool ve diğerleri neden yarım saattir kazmama rağmen 0? Yapmam gereken bir şey var mı?

cats.jpg

Öncelikle MSI Afterburner indiriliyor internetten bir "RX 570 4 GB ETC mining OC settings" yazılarak OC ayarları alınıyor uygulanıyor.

İkincil olarak havuzunuzu günlük ödeme almak istiyorsanız ki öyle gözüküyor 2minersa çeviriyorsunuz.

Sorunuz varsa sorun yardımcı olayım bir de 30 Mh'a yaklaşmanız lazım
(Bu arada şu an kartınız yanıyor OC yaparak ısıyı düşürün sonra açın miningi)

Madencilik yapmaya başladım ve redminer uygulamamda gördüğüm değerler bunlar. RX 570 4 GB ekran kartına sahibim, nasıl oluyor da 500h/s gözüküyor? Pool ve diğerleri neden yarım saattir kazmama rağmen 0? Yapmam gereken bir şey var mı?

Eki Görüntüle 1340227

4 GB kartla Ethereum kazmaya çalışıyorsun o nedenle sorun yaşıyorsun.

Öncelikle MSI Afterburner indiriliyor internetten bir "RX 570 4 GB ETC mining OC settings" yazılarak OC ayarları alınıyor uygulanıyor.

İkincil olarak havuzunuzu günlük ödeme almak istiyorsanız ki öyle gözüküyor 2minersa çeviriyorsunuz.

Sorunuz varsa sorun yardımcı olayım bir de 30 Mh'a yaklaşmanız lazım.
(Bu arada şu an kartınız yanıyor OC yaparak ısıyı düşürün sonra açın miningi)

Hocam bu islerde yeniyim de kusura bakmayın.
"2miners" dediğiniz şey kazım uygulaması mı (redminer gibi) yoksa odeme alma yöntemi mi? (binancepool gibi) çünkü ben Binance pool gunluk odeme yapiyor dendigi için onu kullaniyordum.

30Mh'a yaklaşmaniz lazim demişsiniz o halde benim anlık değerim nasıl 500oluyor? Bir sıfır fazla yani 50mh mı alıyorum aslında?

Şu an kartınız yanıyor" yazmanız da beni hem güldürdü hem korkuttu 😃 şu an minerı kapattım tavsiyelerinizi uygulayıp başlayacağim.
Ayrıca OC yapmak detaylı oldugundan ve pek bilmedigimden Afterburner araciligiyla fanı son ayar çalıştırıp sicakligi düşürdüm şu an 30C.
4 GB kartla Ethereum kazmaya çalışıyorsun o nedenle sorun yaşıyorsun.
4GB ile eth kazınır diye bazı kaynaklardan okudugumdan yaptım. Senin önerin nedir?

Hocam bu islerde yeniyim de kusura bakmayın.
"2miners" dediğiniz şey kazım uygulaması mı (redminer gibi) yoksa odeme alma yöntemi mi? (binancepool gibi) çünkü ben Binance pool gunluk odeme yapiyor dendigi için onu kullaniyordum.

30Mh'a yaklaşmaniz lazim demişsiniz o halde benim anlık değerim nasıl 500oluyor? Bir sıfır fazla yani 50mh mı alıyorum aslında?

Şu an kartınız yanıyor" yazmanız da beni hem güldürdü hem korkuttu 😃 şu an minerı kapattım tavsiyelerinizi uygulayıp başlayacağim.
Ayrıca OC yapmak detaylı oldugundan ve pek bilmedigimden Afterburner araciligiyla fanı son ayar çalıştırıp sicakligi düşürdüm şu an 30C.

4 GB ile ETH kazınır diye bazı kaynaklardan okudugumdan yaptım. Senin önerin nedir?

Şimdi sen ETC kazıcaksın açılımı Ethereum classicdir. 4 GB kartlar ETH kazamıyor onun yerine bu coini kazabiliyor.
2miners bir havuz kazım havuzu. Bu havuzu gireceğiz server kısmına bura bize ETC lerimizi verecek. Burada ödeme nano ile yapılıyor bu yüzden fee 0'a yakın günlük ödeme avantajınızın olabiliyor.
Yapacaklarınız: Öncelikle nano cüzdan adresi alıyoruz binancemizden. Buradan aldığımız nano_1F89M49Vme89.. Gibi bir cüzdan adresini Kazım uygulamasının cüzdan yerine yazıyoruz.
Nbminer kazım programını kullanıyorsunuz diyelim oradan devam edelim

1648058098130.png

@Cd /d "%~DP0"
Nbminer -a ethash -o stratum+tcp://etc.2miners.com:1010 -u nano_*********************************************.rig1 -log
Pause

Nano_********** kısmına Binance'nin size verdiği nano adresini yazıyorsunuz.
Diyeceksiniz ki ben ETC kazmıyor muyum bana neden nano veriyor?
Cevap olarak şunu diyeyim işlem ücreti olmadığı için bu coinle gönderiyor.
Siz isterseniz bunu daha sonra ETH'ye çevirebilrsiniz veya direk Binance TR'ye aktararak try ye çevirirsiniz kartınıza çekersiniz.

OC ayarları AMD için AMD'nin kendi yazılımından yapabilrsiniz.

Bunu deneyebilrsin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar. Şimdi içinizden diyorsunuzdur neden 4GB kartla ETC kazabiliyorum da ETH kazamıyorum ? Ya da 1-2 sene öncesinden bir yazı okuyorsunuz biri yazmıştır "4GB ile de ETH kazılıyor." siz de buna inanarak 4GB ile kazmayı denemişsinizdir ve olmamıştır. Olay şu: Ethash ve türevleri, çalışmak için çok fazla bellek kullanan bir çalışma ispatına dayalı sistemlerdir. Biz mining'i başlatmadan önce minerımız bizim ekran kartına bir DAG dosyası yazıyor. Bu dosyanın büyüklüğü şu anda yaklaşık 4.758 GB ve her gün daha da büyüyor. Ve bu boyut ekran kartınızın 4GB'ından fazla olduğu için ETH kazamıyorsunuz çünkü DAG dosyasını yazabilecek kadar büyük yeriniz yok. ETC'nin ise DAG boyutu yaklaşık 2.922 GB. Bu yüzden ETC kazabiliyorsunuz DAG dosyasını yazabildiği için. Bu yüzden mining ile ilgili güncel yazıları okumanız lazım çünkü 2 sene evvel DAG boyutu yaklaşık 3.49 GB'tı ve 4GB ile de mining yapılabiliyordu. İyi günler dilerim umarım yardımcı olabilmişimdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı