Redragon H120 Ares alınır mı?

• Konuyu başlatan FRAGX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 37
  • Görüntüleme 3.637
Bütçe
130
Aradaki farkı bulun. @mühendis52 alınmasın diyorum direkt, delikanlı.
Eki Görüntüle 947517 Eki Görüntüle 947518

1617042665815.png

Aradaki fark üstünü çizdiğim şey kardeşim bilgin olmadan gelmişsin burada konuşuyorsun adam senden 100 liraya kulak üstü istemiş sen aynı laptop isteyene PC topla dermiş gibi konuşuyorsun H120 alınız gayet iyidir.

1 hafta önce hocam dediğiniz kişilere kardeşim diyorsunuz, komiksiniz gerçekten. Altın kaplamayı fiyat farkı olarak göstermen çok komik zira konuyla alakasız.

Bu bütçede KZ'nin kulak içi kulaklıklarına bakılabilir, birçok alternatif mevcut. Kulak üstü zorunluysa @TÇB 'nın attığı Redragon kadar rezil durmuyor, en azından kulak kanatacak cinsten bir şey değil.

1 hafta önce hocam dediğiniz kişiler kardeşim diyorsunuz, komiksiniz gerçekten. Altın kaplamayı fiyat farkı olarak göstermen çok komik zira konuyla alakasız.

Bu bütçede KZ'nin kulak içi kulaklıklarına bakılabilir, birçok alternatif mevcut. Kulak üstü zorunluysa @TÇB'nın attığı Redragon kadar rezil durmuyor, en azından kulak kanatacak cinsten bir şey değil.

Altın kaplamanın ses kalitesini arttırdığını bilmiyorsun galiba :D

1 hafta önce hocam dediğiniz kişiler kardeşim diyorsunuz, komiksiniz gerçekten. Altın kaplamayı fiyat farkı olarak göstermen çok komik zira konuyla alakasız.

Bu bütçede KZ'nin kulak içi kulaklıklarına bakılabilir, birçok alternatif mevcut. Kulak üstü zorunluysa @TÇB'nın attığı Redragon kadar rezil durmuyor, en azından kulak kanatacak cinsten bir şey değil.

Hiç kullanmadığın hayatında görmediğin bir kulaklık hakkında bilip bilmeden nasıl konuşuyorsun?

1 hafta önce hocam dediğiniz kişilere kardeşim diyorsunuz, komiksiniz gerçekten. Altın kaplamayı fiyat farkı olarak göstermen çok komik zira konuyla alakasız.

Adam kulak üstü istiyor sen diyorsun hala almayın diyorsun.

Tabii, Redragon'un ses kalitesi müthiştir. Tartışmaya gerek yok.

Şu an evimde en az 10 tane kulaklığım var ve bunu övünmek için söylemiyorum sesle uğraşıyorum bunla ilgileniyorum ve burada altın kaplamanın ses daha iyi verdiğini biliyorum 7.sınıfta bile öğretiyorlar bunları bir şey bilmeden yargılıyorsunuz.
@TÇB hocam gelir misiniz sizce H120 alınır mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı