FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #21 ozmo büyücüsü dedi: Ben bir soru sormuştum cevabını alamadım: AliExpress'ten keycap alsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Neden sıkıntı çıksın? İyi bir satıcı bulursan güzel Keycaps alabilirsin.
ozmo büyücüsü dedi: Ben bir soru sormuştum cevabını alamadım: AliExpress'ten keycap alsam sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Neden sıkıntı çıksın? İyi bir satıcı bulursan güzel Keycaps alabilirsin.
ozmo büyücüsü Picopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #22 FlexR dedi: Neden sıkıntı çıksın? İyi bir satıcı bulursan güzel keycaps alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oradan keycap tek gelmesin diye aynı satıcıdan bir adette delikli mouse alsam bir şey olmaz değil mi?
FlexR dedi: Neden sıkıntı çıksın? İyi bir satıcı bulursan güzel keycaps alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oradan keycap tek gelmesin diye aynı satıcıdan bir adette delikli mouse alsam bir şey olmaz değil mi?
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #23 ozmo büyücüsü dedi: Oradan keycap tek gelmesin diye aynı satıcıdan bir adette delikli mouse alsam bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Linkini atar mısınız ?
ozmo büyücüsü dedi: Oradan keycap tek gelmesin diye aynı satıcıdan bir adette delikli mouse alsam bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Linkini atar mısınız ?
ozmo büyücüsü Picopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #24 FlexR dedi: Linkini atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Daha araştırıyordum. Şuan pek bulamadım. Daha çok keycapli klavyeler var.
FlexR dedi: Linkini atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Daha araştırıyordum. Şuan pek bulamadım. Daha çok keycapli klavyeler var.
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #25 ozmo büyücüsü dedi: Daha araştırıyordum. Şuan pek bulamadım. Daha çok keycapli klavyeler var. Genişletmek için tıkla... Neden keycaps arıyorsunuz, Keychron'un keycap'leri gayet kaliteli.
ozmo büyücüsü dedi: Daha araştırıyordum. Şuan pek bulamadım. Daha çok keycapli klavyeler var. Genişletmek için tıkla... Neden keycaps arıyorsunuz, Keychron'un keycap'leri gayet kaliteli.
ozmo büyücüsü Picopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #26 Delikli mouse olarak bir adet beğendim ama. Ürünü bir bakar mısınız yoksa ayrı bir konu açayım mı?
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #27 ozmo büyücüsü dedi: Delikli mouse olarak bir adet beğendim ama. Ürünü bir bakar mısınız yoksa ayrı bir konu açayım mı? Genişletmek için tıkla... Ben size Sharkoon Light2-200 önermemiş miydim?
ozmo büyücüsü dedi: Delikli mouse olarak bir adet beğendim ama. Ürünü bir bakar mısınız yoksa ayrı bir konu açayım mı? Genişletmek için tıkla... Ben size Sharkoon Light2-200 önermemiş miydim?
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 29 Mayıs 2021 #28 FlexR dedi: Neden keycaps arıyorsunuz, Keychron'un keycap'leri gayet kaliteli. Genişletmek için tıkla... En cok elestirilen yonlerinden biri stabler diger keycaplerin kalitesizligi keychron icin. Kalitesiz derken after market keycaplere kiyasla tabiki.
FlexR dedi: Neden keycaps arıyorsunuz, Keychron'un keycap'leri gayet kaliteli. Genişletmek için tıkla... En cok elestirilen yonlerinden biri stabler diger keycaplerin kalitesizligi keychron icin. Kalitesiz derken after market keycaplere kiyasla tabiki.
ozmo büyücüsü Picopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #29 FlexR dedi: Neden keycaps arıyorsunuz, Keychron'un keycap'leri gayet kaliteli. Genişletmek için tıkla... İngilizce olduğundan dolayı. Biliyorsunuz ingilizce klavyelerde '' Ğ,Ü,Ş,İ,Ö,Ç'' harfleri yok o yüzden keycap bakıyordum. FlexR dedi: Ben size Sharkoon LIGHT2-200 önermemiş miydim? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sanki o fareyi pek beyenmedim. Sizce sunset 199 sensör iyi midir?
FlexR dedi: Neden keycaps arıyorsunuz, Keychron'un keycap'leri gayet kaliteli. Genişletmek için tıkla... İngilizce olduğundan dolayı. Biliyorsunuz ingilizce klavyelerde '' Ğ,Ü,Ş,İ,Ö,Ç'' harfleri yok o yüzden keycap bakıyordum. FlexR dedi: Ben size Sharkoon LIGHT2-200 önermemiş miydim? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum sanki o fareyi pek beyenmedim. Sizce sunset 199 sensör iyi midir?
2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 29 Mayıs 2021 #30 ozmo büyücüsü dedi: İngilizce olduğundan dolayı. Biliyorsunuz ingilizce klavyelerde '' Ğ,Ü,Ş,İ,Ö,Ç'' harfleri yok o yüzden keycap bakıyordum. Genişletmek için tıkla... Turkce keycap bulamazsin aliexpressten. Tuslarin yerini biliyorsan zaten ustunde ne yazdiginin pek onemi yok.
ozmo büyücüsü dedi: İngilizce olduğundan dolayı. Biliyorsunuz ingilizce klavyelerde '' Ğ,Ü,Ş,İ,Ö,Ç'' harfleri yok o yüzden keycap bakıyordum. Genişletmek için tıkla... Turkce keycap bulamazsin aliexpressten. Tuslarin yerini biliyorsan zaten ustunde ne yazdiginin pek onemi yok.