Redragon K350 Draconic vs Redragon K580 Vata

Peki önerdiğiniz bir delikli mouse var mı? Ben şahsi olarak glourius model D tercih edecektim ama Türkiye'de 500TL gbi bir fiyata geliyor.

Hocam size Sharkoon LIGHT2-200 önerdik, pmw3389, ptfe skatez ve hafif bir yapısı var. Glorious Model O'da bile 3360 sensör var.

Hocam size Sharkoon LIGHT2-200 önerdik, pmw3389, ptfe skatez ve hafif bir yapısı var. Glorious Model O'da bile 3360 sensör var.
Tamam. Peki önerdiğiniz klavyede tuş ataması oluyor mu? ben Sharkoon mouseyi alayım en olmadık.

Sharkoon LIGHT2-200 iyidir. Keşke beyazı da olsaydı Türkiye'de. Onun dışında MM710 var ama pahalı.

Bir sorum daha olacak. Bu fareye N11'den bakınca üstünü değiştirmişti aldığım zaman üstünü değiştirebilecek miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…