Redragon K512 nasıl?

Danzo

Hectopat
Katılım
6 Şubat 2019
Mesajlar
652
Çözümler
1
Arkadaşlar, bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Uzun süredir kullanan var mı? Boşluk tuşundaki yay sesi hariç olumsuz başka bir durumla karşılaştınız mı? Ve almayı düşünüyorum önerir misiniz?
 
G213'ün daha iyi rainbow efektli ve ''bence'' daha iyi versiyonu.
Rainbow efetkler hoşuma gitmiyor. Tek renk kullanacağım. Bu fiyat bandında biraz araştırma yaptım en iyisi bu gibi. Aklıma takılan nokta incehesapta ki yorumlardan birinde biri malzeme kalitesi kötü demiş. Uzun kullanımda sıkıntı çıkartır mı onu merak ediyorum.
Arkadaşlar klavyeyi aldım. Elime ulaştı. Ama içime sinmeyen bazı şeyler var. Öncelikle ürünün sağında solunda bir sorun yok. Tüm tuşları da çalışıyor gözüküyor. İçime sinmeyen nokta klavyenin kutu açılışlarında bilek desteği ayrı bir poşetin içerisinden çıkıyor. Benimki direkt öyle açıkta duruyordu. İade ürün olduğunu düşünüyorum. İlk kez bu tarz bir klavye aldım. Çok rahat çok hoşuma gitti. Işıklarıda güzel. Ama tuşların bazı yerleri hiç yanmıyor. Yada ışık bazı noktaları aydınlatmıyor. Benim için rahatsızlık verecek bir şey değil. Aşağıya görselini bırakıyorum.
IMG_20210312_200713.jpg
IMG_20210312_200737.jpg
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı