Hocam iki klavye hakkında da çok bilgim yok. İkisi de baktığım yorumlara göre kaliteli klavyeler. Ben tasarım olarak daha hoşuma gittiği için K555 alırdım ama onda da K580'deki gibi ses tekerleği yok. Yani tamamen tercih meselesi, kalite olarak fark olacağını düşünmüyorum.K580 VATA mı K555 Indrah mı hocam?
Ben de görünüş olarak 580'i beğendim. Bilek desteği olmaması çok sorun yaratır mı?Hocam iki klavye hakkında da çok bilgim yok. İkisi de baktığım yorumlara göre kaliteli klavyeler. Ben tasarım olarak daha hoşuma gittiği için K555 alırdım ama onda da K580'deki gibi ses tekerleği yok. Yani tamamen tercih meselesi, kalite olarak fark olacağını düşünmüyorum.
Bilemiyorum hocam ama sorun yaşatacağını sanmıyorum. Çoğu kişi klavyeleri bilek desteksiz kullanıyor zaten.Ben de görünüş olarak 580'i beğendim. Bilek desteği olmaması çok sorun yaratır mı?
2 yıl garantilidir diyor, ona güvenerek aldım.1 hafta önce 355 TL'ye almıştım (indirimle)
Bunu görünce üzdü. Umarım iade ürün falan değildir. Alanlara hayırlı olsun.
Yani, en kötü iade edersiniz ama sorunu olduğunu sanmıyorum. Cidden güzel indirim.2 yıl garantilidir diyor, ona güvenerek aldım.
İnanılmaz iyi fiyat.Red Switch klavye arayanlar için çok iyi fırsat. Bununlar birlikte diğer Redragon klavyelerde de büyük indirim var İnventus'da. Bunu red Switch olduğu için ayrıca paylaşmak istedim.
![]()
REDRAGON K552-2 KUMARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Klavye - inventus
REDRAGON K552-2 KUMARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Klavyeinventus.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.