İlan başlığında da göründüğü gibi rainbow. Zaten bu ürünün indirimsiz fiyat bandında bile hem red Switch hem de RGB klavye yok.Bu klavyede Rainbow dedikleri zımbırtı mı var? Yoksa bildiğimiz RGB mi? Wave efekti olan.
İlan başlığında da göründüğü gibi rainbow. Zaten bu ürünün indirimsiz fiyat bandında bile hem red Switch hem de RGB klavye yok.Bu klavyede Rainbow dedikleri zımbırtı mı var? Yoksa bildiğimiz RGB mi? Wave efekti olan.
RGB değil ama bir sürü efekt var. Nefes alıp verme, bastığınız yerden dağılma, vs. vs.Bu klavyede rainbow dedikleri zımbırtı mı var? Yoksa bildiğimiz RGB mi? Wave efekti olan.
Gün sonunda da bitebilir. Stoklar bitince de bitebilir. Bununla ilgili bir açıklama yapılmamış.İndirim ne zaman bitiyor sitede göremedim de.
580 daha iyi diye biliyorum.Arkadaşlar K580 nasıl klavye, bilgisi olan var mı? Bir de K522 mi yoksa K580 mi?
Kargo ücreti aldılar mı?Sitenin kullanılışı acayip kötü ama aldım bir tane. TeşekkürlerEki Görüntüle 1201293
16 tl gibi bir kargo ücreti alıyorlar. Bugün sipariş verdim.Kargo ücreti aldılar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.